A tizennyolc éves angol lány holttestét a padló alá rejtette gyilkosa, a bomlófélben lévő hulla szagát pedig illatgyertyákkal próbálta semlegesíteni. A lány halála előtt néhány héttel korábban szülte meg kettejük közös gyermekét: a gyilkosság indítéka egyelőre ismeretlen.

Meggyilkolta fiatal barátnőjét egy angol férfi, majd a padló alá rejtett hulla szagát illatgyertyákkal próbálta meg semlegesíteni – írja a Daily Mail. A tizennyolc éves Nicole Cartmell néhány héttel korábban szülte meg közös gyereküket: a gyilkosság indítéka egyelőre ismeretlen.

Az eddigi vizsgálatok szerint a huszonegy éves Stephen Devesey megfojtotta Cartmellt, majd háza előterében felszedte a padlódeszkát, a holttestet a padló alatti, használaton kívüli pincébe rejtette, majd beborította szeméttel. Ide dugta a lány ruháit is. Devesey látogatói, köztük öccse is, egy idő után az illatgyertyák ellenére elkezdte érezni a holttest szagát, ám a férfi azzal igyekezett elterelni a figyelmet, hogy a ház pincéje beázott, és valójában a dohszagot érzik.

Devesey azzal terelte magára a gyanút, hogy számos alkalommal vett fel pénzt Cartmell bankkártyájának segítségével, noha a gyilkosság után is igyekezett azt a látszatot kelteni, hogy a lány életben van: többek közt sms-eket küldözgetett annak telefonjáról. A házkutatás során azonban előkerült Cartmell táskája és néhány személyes holmija, a komolyabb vizsgálatok után előkerülő, erősen oszló állapotban lévő holttest láttán pedig Devesey beismerte bűnösségét.