Brian Orton még csak tíz napja házasodott össze feleségével, amikor szórakozás közben rosszul lépett, és lezuhant egy szikláról. Cathrine Orton élete legszebb időszakaként fog emlékezni a pár napos házasságra.

Rosszul sikerült játék okozta a 45 éves, brit Brian Orton halálát, aki a nászútján zuhant le egy szikláról Portugáliában  A férfi és nála öt évvel fiatalabb felesége bújócskázott, de a férj rosszul lépett egy szikla keskeny peremén, és 18 métert zuhant onnan.

A hatóságok másfél óra után a homokban találták meg Orton testét, miután a feleség értesítette őket férje eltűnéséről. Az öngyilkosság és a gyilkosság lehetőségét gyorsan kizárták.

Catherine Orton mindössze tíz napja volt házas a baleset napján, a nászútjuk Albufeirában volt, ahol a férj, aki korábban lelki társaként emlegette a nőt, előrerohant, hogy kicsit elrejtőzzön. “Épp szórakoztak, amikor a férfi előrement” - mondta egy szemtanú, aki segített is a nőnek a coundoni férfi keresésében.

“Egész életemben emlékezni fogok erre az időszakra. Nagyon boldogok voltunk” - emlékezett meg tragikusan rövid házasságáról az özvegy, aki a baleset másnapján visszautazott Angliába.