Ha egy sportoló menő akar lenni, az olimpiai ötkarikát varratja fel magára. A mintaskála igen széles, mindenféle alakzatot a karikák köré szaggatnak a sportolók, akik még a hónaljukat is telekarikázzák. A legmenőbb tetkó egy magyaré.

Az utóbbi években egyre menőbb lett a sportolók körében az olimpiai ötkarikás logót magukra tetováltatni. A londoni olimpián vagy korábban készült fotók között több olyat is lehet találni, ahol változó testrészeken ott virít Pierre de Coubertin báró eszméjének képpé válása.

A legtöbben színes verziókat választottak, de van aki fekete-fehérben varratta csak fel a logót. A legtöbb olimpikon a karikákon túl különféle nonfiguratív mintákat is a jelkép köré tetováltatott, sok sajnos olyan, mint amilyenekkel bármelyik falusi diszkó füstös homályában találkozhatunk.

Testrészek terén is teljes a szórás: találtunk tetoválást tarkón, háton, hónaljon, ágyéktájon, bicepszen és így tovább. Szerencsére nemi szegregáció nincs, mindkét nem képviselői büszkén viselik az ötkarikás logót. A szócséplés után pedig nem grimaszolunk tovább, következzen a tetkógaléria, benne a toronymagasan a legmenőbb varrattal, amit a magyar úszó Takács Krisztián visel magán! És a távolban felsír Gollam...