A vonatkozó Facebook-csoport tagjai meztelenül szalutálnak Harry hercegnek, így fejezve ki tiszteletüket a királyi sarj előtt, akiről meztelen fotók szivárogtak ki. A csoport folyamatosan bővül, az eredeti koncepció szerint katonák pucér tisztelgését várták, de már a Barbie baba is csupaszon szalutál.

Katonák és főleg magamutogató Harry herceg rajongók csatlakoztak a Support Prince Harry with a naked salute! azaz „Támogasd Harry herceget egy pucér tisztelgéssel!" Facebook csoporthoz, amelynek több mint 12 ezer tagja van. A tagok egytől egyig meztelenre vetkőzve fejezik ki támogatásukat a meztelenül biliárdozó Harry hercegnek.

A mindenki számára könnyen elérhető csoport tagjai meztelenül szalutáló fotókat töltenek fel magukról folyamatosan, a lényeget a Facebook szabályzatának megfelelően el kell takarniuk valamivel. A csoportot létrehozó azt is kérte a tagoktól, hogy a fotóra tageljék be magukat, így támogatva mindenki előtt a királyi nemzetet. Ugyan az eredeti koncepció szerint a még szolgálatot teljesítő, vagy valaha szolgálatban álló katonák csatlakozását várták a csoportban, ma már idősebb nőktől kezdve a Barbie babáig számos ember tölt fel meztelenül tisztelgő fotót.

És persze van aki a brit zászlóval takarja himbilimbijét, van aki gépfegyverrel, van aki budipumpával. Van aki egy toi előtt szalutál anyaszült meztelenül, de párocskák is akadnak bőven. Harry herceg augusztus 21-én Las Vegasban bulizott, a kiszivárgott képek alapján valószínűleg vetkőzős biliárdot játszott a barátaival. A herceg végül egy szál pöcsben biliárdozott, majd egy szőke csajt ölelgetett akivel takargatta magát.