A hatvanegyéves Ellen Vick múlt hétfőn jelentette be a rendőrségen, hogy egyik diákja valamit beletett a kávéjába. A nyomozás során kiderült: olyan szerről van szó, amely "természetes módon növeli meg a feneket".

„Azon tűnődik, hogyan lehetne nagyobb feneke, vagy hogyan növelhetné meg fenekét természetes módon? A válasz: Gluteboost!!! A Gluteboost egy teljesen természetes tabletta, amely azt a homokóra-alkatot adja önnek, amelyet megérdemel, drága fenéknövelő beavatkozások, vagy a tomporinjekciók fájdalma nélkül" – ezzel a szöveggel reklámozzák azt az amerikai készítményt, amelyet egy hatvanegyéves tanárnő kávéjába tett egy diákja.

Mint a Gawker írja, a hatvanegyéves Ellen Vick, foglalkozására nézve technikatanár, azt jelentette, hogy valamelyik diákja valamit öntött az italába, de nem tudja, hogy ki, és mit. (Egyébként itt tanít.) A nyomozók a helyszínen megtalálták az étrendkiegészítő dobozát, amelyben még volt egy érintetlen, és három üres kapszula. Valószínűleg utóbbiak tartalmát tették a kávéba pár nappal korábban.

Az iskola szóvivője úgy nyilatkozott, azóta a diákot megtalálták, és megrovásban részesítették, rendőrségi eljárásról nem volt szó, a hivatalos jelentés szerint a dolog nem is minősül bűncselekménynek. Azt nem tudni, hogy történt-e változás az asszony testfelépítésében, merthogy a gyártó tájékoztatása szerint kettőtől négy hónapig tartó ideig (ez egyénfüggő lehet) kell szedni ahhoz, hogy leolvassza a zsírt a hasról és a derékről, illetve átcsoportosítsa azt a seggre. [Legalábbis ők ezt állítják, de mi nem láttunk még ilyen csodaszert.] A tanárnőről sajnos nincsen képünk, így nem tudjuk, mennyire volt indokolt a diákok eljárása, vagy járt-e bármilyen hatással.

Fenéknövelő tabletta?

Egy tökéletes világban nyilván mindenre lenne tabletta, de egyelőre senki sem rukkolt elő olyan termékkel, amit szájon át alkalmazva a zsírok elkezdenének ide-oda vándorolni a testünkben, hogy a vágyott helyre kerüljenek. Itthon nem találtunk ilyesmire példát, bár az tény, hogy vannak, akik (többféle) mellnövelő tablettát árulnak, sőt, állítják, hogy van pénisznövelő készítmény is. (Ez utóbbi kávéba rejtése lenne az igazi kitolás.) A fogyasztószerek már más kategóriába esnek, de azzal is vigyázzanak, mit vesznek a szájukba.