Miközben minden normális ember vagy elmenekül messzire vagy bezárkózott a hurrikán elől az otthonába, addig egyes félkegyelműek kihasználták, hogy egy világ figyeli Amerikát. A Sandy őrültjei lófejmaszkban randalíroztak, a háborgó tengerben és elárasztott utcán jet-skiztek vagy épp egy riporter mögött táncoltak.

New Jerseyben és New Yorkban is szigorúan meghagyták a lakosoknak, hogy ha a part mentén élnek, azonnal húzódjanak magasabban fekvő területekre, ha biztonságos helyen laknak, akkor pedig maradjanak a bedeszkázott ablakokon belül. A Daily Beast azonban az alig egy napja tartó vihar kapcsán máris összeszedett egy csokornyi hülyét, aki a saját testi épségét is veszélyeztetve parádézott az özönvízben.

Az NBC épp Washingtonban forgatott, amikor a vihar nagy klasszikussá vált felvételét megcsinálták: egy fürdőgatyás, lófejmaszkot viselőt férfi szaladgált a város egyik eső áztatta utcáján. Az esőkabátot és sapkát viselő riporternő jót kacagott rajta. A lóember vélhetően a tévéseknek janizott.

A New York-i kikötőben másfél órával a vihar kemény magjának partot érése előtt egy fickó jet-skire pattant, és nekivágott a haboknak. A kattant figura el-eltűnt, amikor épp nekiment a hullámoknak, és ha lebucskázott volna a gépről, Szent Miklós maga se húzza ki őt a vízből.

A New Jersey-i Manasquanban kisebb rizikót vállalt egy másik jet-skis. Ő városa utcáit járta végig vízi robogóján, és a megfelelő vízmagasság gondoskodott róla, hogy ne fusson aszfaltzátonyra.

Nem kispályázott az a három fürdőgatyás srác sem, akik a CNN riporterének Atlantic City-beli bejelentkezése közben rohantak ki a város elárasztott utcájára. Miközben a süvítő szélben, szakadó esőben a kabátba burkolózó riporter a helyzetet ecsetelte, a három bolond eljárta a Sandy-táncot, ami megfelelő távolságból még a Gangnam Style-ra vagy Matt Harding táncára is emlékeztetett.

Rajtuk kívül érkezett még hír olyan félcédulásokról, akik nekiálltak búvárkodni, kite-szörfölni, windszörfölni, biciklizni vagy motorozni. Ha újabb debil videóját leli meg a Sandy útvonaláról, ne habozzon beküldeni ide!