A Bluebird felnőttfilmes cég tulajdonosa beköltözött egy csendes, nyugodt angol kisvárosba, és építtetett a saját birtokán egy helikopter leszállópályát. A szomszédai többsége már nyugdíjas éveit tölti Hershamban, a zajos pornópápát a közeli golf klub is perelné.

Helikopteres leszállópályát építtetett az angol pornópápa, Paul Baxendale-Walker a saját házához  - írja a Daily Mail. Állítólag a kastélya minden angol férfi álma, de a szomszédok szemét és fülét bántja a leszállópálya. Az angol Hersham nevű kisvárosban eddig minden nyugdíjas és visszavonult üzletember élvezte a nyugalmat, azonban a Bluebird Film pornós cég tulajdonosa is odaköltözött a városba. A férfi a birtokot és a házat egy évvel ezelőtt vásárolta, hat millió fontért (2 113 020 000 Ft), és további milliókat költ arra, hogy tökéletessé tegye - nem csak Japánban élnek jól a pornóból. A hat hálószobás kastély a nyugodt és csendes  Burhill Golf Club közelében fekszik, a szomszédok a leszállópálya miatt akadtak ki. "Minden angol álma a ház, és jogosult vagyok arra, hogy a birtokomon leszállópályám legyen. Ha ők akarnak le akarnak szállni, csak meg kell kérdezniük" - nyilatkozta Baxendale-Walker a magazinnak. A leszállópálya két hektárnyi területen épült, a golf tulajdonosai pert fontolgatnak. "Úgy véljük, a leszállópálya teljesen helytelen. Jogi lépéseket teszünk, már az ügyvédünknél van az ügy" - nyilatkozta a Burhill Group szóvivője. A golf klubot üzemeltető csoportot egyébként a Guinness birodalom főnöke alapította, 1926-ban.

Baxendale-Walkernek saját felnőttfilm tévécsatornája van, továbbá egye-egy pornófilmben még szerepelt is. A szomszédok azt kifogásolják, hogy addigi nyugodt, csendes, kisvárosi életet teljesen megzavarja a hangos helikopterezés."Az olyan emberek, mint Baxendale-Walker azért választják ezt a szép területet, mert csendes, békés. Attól a pillanattól fogva, hogy beteszik ide a lábukat, lerombolják ezt" - magyarázta a magazinnak a 62 éves Malcolm Groom, aki ügyvédként dolgozott, de már nyugdíjas éveit tölti a városban. A férfi felesége pedig hozzátette, a leszállópálya egyrészt rontja a panorámát, márpedig a szomszédok nem ezt vásárolták a házukhoz. Ráadásul az, hogy egy évben 28-szor szállhat le engedély nélkül egy helikopter, amivel valószínűleg a férfi barátai érkeznek majd a csendes városba. A nevüket nem vállaló szomszédok pedig annyit tettek hozzá, hogy a pornópápa limuzinnal, Harley-val jár, hogy semmi nem zavarja, de ő maga mindenkit zavar. És hogy azt hiszi, pénzzel mindenkit meg lehet venni.

Paul Baxendale-Walker egyébként dolgozott hat éven át ügyvédként, adótanácsadó is, és az Oxfordon végzett. A férfi Paul Chaplin álnéven pornószínészként is ismert.