Negyven évvel ezelőtti hatalmas botlása most sokba kerülhet a New York állambeli ügyésznek, Mark Subennek. Lehullt a lepel ugyanis arról, hogy aktívan pornózott az 1970-es években. Suben egy ideig tagadta a vádakat, de hamar megtalálták az ellene szóló bizonyítékokat az Imdb-n és a Youtube-on. Suben elnézést kért, de nem mond le.

Mark Suben New York állambeli ügyész beismerte, hogy pornózott az 1970-es években, és elnézést kért, amiért ezt letagadta – írja az MSN News. "Mostanában olyan anyagok keringenek, amik állítják, benne voltam a felnőttfilmiparban 40 évvel ezelőtt New Yorkban. Ezek az állítások igazak" – mondta el sajtótájékoztatóján. Hozzátette szépítésül: játszott szappanoperákban, reklámokban és színházakban is.

Suben szóvivője később elmondta, az ügyész ennek ellenére nem kíván lemondani posztjáról. Szerinte a dolog nagyon régen történt, akkoriban nem volt illegális, Suben pedig nem volt még nős sem. Szakmai teljesítményét sem árnyékolhatja be, ugyanis a férfi akkoriban még csak jogászhallgató sem volt.

A syracuse-i WSTM-TV nevű adó robbantotta ki a múlt héten a botrányt, kimondva, hogy Suben Gus Thomasként kefélt pénzért. Ezután egy feltáró jellegű video is terjedni kezdett a Youtube-on, összehasonlítva a pornóban látott bajszos férfit és az ügyészt.

Az ügyész azt mondta a sajtóértekezleten, a családjának és barátainak is hazudott a dologról, amit szintén nagyon szégyell. A pornós múlt hitelességének az Imdb filmportálon is utána lehet nézni, itt látszik is, hogy az igazi neve mellett milyen neveken alkotott Suben. Mivel az ügyészeket sok államban választják Amerikában, ezért legutóbbi ellenfele, Keith Dalton is megszólalt egy helyi lapnak. A pornós múlttal ugyan nem akart foglalkozni, de szerinte az ügy "a sokkal fontosabb része a hazugság"