Két 16 éves diákjával folytatott viszonyt az a 28 éves New York-i tanárnő, akinek a héten kellett bíróság elé állnia tettei miatt. Ártatlannak vallotta magát, a diákok viszont azt mondták, hónapokon keresztül csalta velük a férjét a tanárnő. A diákok mellett egy kollégájával is félrelépett, mindezt nem sokkal az esküvője után tette.

Óraközi szünetekben, üres osztálytermekben elégítette ki orálisan hónapokon keresztül tartó viszonyában két diákját egy 28 éves New York-i tanárnő, aki a héten állt bíróság elé tettei miatt – írja a Daily Mail.

Stephanie Fletcher biológiát tanított a Walton High Schoolban, és 2010-ben, nem sokkal az esküvője után viszonyt kezdett két 16 éves diákjával. Egyikükkel márciustól júniusig, másikukkal decembertől 2011 tavaszáig csalta a férjét. A két diák azt mondta a rendőrségen, hogy a tanárnő kezdeményezte az egészet azzal, hogy meztelen, valamint félmeztelen képeket küldött a diákoknak. A sms-es közeledésből aztán személyes találkozók lettek, nem is kevés. Amellett, hogy a tanárnő az óraközi szünetekben rendszeresen kielégítette a fiúkat arra is vállalkozott, hogy különórákat adjon nekik a tanítási idő után.

“Akárhányszor jól válaszoltunk egy kérdésére, akkor csinálhattunk valamit” – fogalmazott sejtelmesen a rendőrségnek az egyik diák. Arról nem volt szó, hogy a diákokat mennyire kellett kényszeríteni ahhoz, hogy hónapokon keresztül viszonyt folytassanak a tanárnőjükkel, de Fletcher többször is azzal fenyegette a két diákot, hogy öngyilkos lesz, ha bárkinek elmondják, hogy viszonyt folytat velük.

Olyan nagyon nem lehetett titkos a két viszony, mert az egyik diák arról is beszámolt, hogy amíg bármi köze volt a tanárnőhöz, addig az egyik óráján folyamatosan romlott a jegyeinek az átlaga. Ezt azzal magyarázta, hogy Fletcher nemcsak a diákokkal, de egy kollégájával is csalta a férjét, a kolléga viszont féltékeny volt az órájára járó lyuksógorára, ezért egyre rosszabb jegyeket adott neki.

Raádásul a tanárnő sem titkolta különösebben a viszonyokat. Az egyik diákkal a saját házának nappalijában is lefeküdt a kanapén, a másikat pedig a húgához vitte, amikor üres volt a ház. A hírek szerint a férjet, Kirk Fletchert nem háborították fel túlságosan a dolgok, ha minden igaz, nem adott be válókeresetet.

A tanárnőt két rendbeli nemi erőszakkal, egy rendbeli fiatalkorú ellen elkövetett szexuális visszaéléssel és két rendbeli kiskorú veszélyeztetésével vádolják – írja a WBNG.