Hat évre börtönbe csukták a michigani pornókirályt, de őt ez nem érdekelte. Valahogy megkente a börtönőröket, és visszaszerezte laptopját, majd azon intézte tovább pornócége ügyeit.

Börtönbe kerülése után is tovább működtette egy becsempészett laptopon pornós birodalmát a 44 éves Francis Sharrak az amerikai Detroitban – írja a Daily Mail. Még áprilisban került adócsalás vádjával rács mögé, és a laptopot arra hivatkozva kérte, hogy mivel ő képviseli saját magát a bíróságon, szüksége van a felkészüléshez egy számítógépre. Sharrak gépét eredetileg még március 8-án vették el, ezután szólt, hogy anélkül nem tudja védeni magát a bíróságon. Egy szövetségi bíró visszutasította kérését.

A gépet azonban nem hivatalos úton kapta meg végül – ismerte be a Wayne megyei börtön vezetősége, de hozzátették, ez egy elszigetelt eset volt. Daniel Pfannes serif szerint azt a büntetés-végrehajtási dolgozót kirúgták már, aki a laptopot bejuttatta. Pfannes szerint a smasszer a vezetőséget is becsapta, állítván, hogy a bíróság rendelte el, hogy a férfi laptopot kapjon.

Ezt leellenőrizve kiderült, nem volt semmilyen bírósági végzés, így Sharrak lebukott. A biztonság kedvéért beszélgetéseit lehallgaták. "Most én vagyok a legelső ennek a börtönnek a történetében, akinek számítógépe van" – kérkedett az egyik beszélgetés alkalmával.

Sharrak eredetileg azért került börtönbe a Mail szerint, mert 1997-2001 között 3,7 millió dolláros jövedelemre tett szert cége után, de nem adózott rendesen utána. Vállalkozása felnőtteknek szóló weboldalakat működtetett és reklámozott, illetve sztriptízbárok tanácsadójaként is dolgozott. Végül hat év börtönre és 4,2 millió dollár kártérítésre ítélték, jelenleg egy nyugat-virginiai börtönben ül.