Egy 23 éves pekingi modell túl szexin viselt egy rendőregyenruhát, és a képek mellé egy butácska sztorit is kitalált, amibe olyan embereket is belekevert, akik emiatt azonnal börtönbe akarták küldeni őt. A magát naivnak beállító nő végül megúszta a dolgot, de hogy miért, az nem derült ki.

Egy 23 éves pekingi modellt a héten ítéltek el azért, mert több olyan fotót is közzétett magáról, amin rendőr egyenruhát visel – írja a Gawker. Ezért az óriási bűncselekményért Wang Xiaomeng-nek 9 hónap börtönbüntetést szabtak ki, pedig a modell szerint csak egy detektívregény promótálásához készültek a fotók.

"Mivel újonc rendőr vagyok a városomban, még meg kell tanulnom az alapokat. Zöldfülűként elég nagy a nyomás rajtam. De mivel minden nap a közigazgatási vezetőkkel ebédelek, próbálom arra használni a zöldfülű státuszomat, hogy aláírják különböző beruházások és projektek szerződéseit" – ezt írta a modell a képek alá korábban.

A kitalált mese elég zavarosan hangzik, és a megvesztegetésnek hangzó történet többszáz kommentelőnek nem igazán nyerte el a tetszését, leginkább pedig a kormánytisztviselők háborodtak fel, akik azonnal kérték a rendőrségtől a nő letartóztatását. "Ez a ruha csak egy kellék volt, nagyon buta voltam" – próbálta a nő meghatni a bíróságot, de mindhiába. Bűnösnek találták, ezért kilenc hónap börtönre ítélték.

Persze a sztorinak még nincs vége, mert a modellnek valahogy mégis sikerült elérnie, hogy ne kelljen kilenc hónapot gonosz cellatársakkal eltölteni, és a börtönbüntetés helyett végül egy év felfüggesztettet kapott.