Az olasz fotós, Yossi Loloi a Willendorfi vénuszhoz hasonló alkattal rendelkező nőkről készített fotósorozatot. A telt nőket hat évvel ezelőtt kezdte fotózni, és saját sikerként könyveli el, hogy már a Vogue-ban is megjelentek viszonylag telt nők.

Az olasz származású fotós, Yossi Loloi úgy gondolta, hogy új projektjében "Full Beauty" (Telt szépség) címen valóban telt nőket fog fotózni, hogy így mutassa be a női teljességet, a médiában és a társadalomban elterjedt szépség hagyományos fogalmával ellentétben.   

Modelljei a világ különböző országaiból származnak, és némelyikük erotikus modellként is dolgozott már, így nem állt távol tőlük a meztelenkedés. Volt olyan nő köztük, aki viszont csak egy portrét szeretett volna magáról, illetve átélni az élményt, hogy ő is egy fényképezőgép előtt állhat.

A művész elmondása szerint nem szánta erotikusnak a fotókat, célja valójában az volt, hogy szinte kifejezéstelen képeket készítsen ezekről a nőkről, akik a képeken szerinte úgy viselkednek, mintha senki más nem lenne a szobában. A sorozatot hat éve kezdte el fotózni, és sikerként könyveli el, hogy az elmúlt években már a Vogue is szerepeltetett teltebb idomú nőket lapjain. Ha érdekli a teljes interjú, elolvashatja itt.