Gyerekkel, kutyával, vagy szexszel mindent el lehet adni. Utóbbi egy brit lány esetében majdnem be is vált, mikor ruháján akart túladni a neten, csak véletlenül egy pinavillantós fotóval tette mindezt. Az eredeti fotó már körbejárta a netet, Aimi Jones azonban nincs egyedül, mert valamiért mások is szeretnek meztelenül fotózni visszatükröződő felületű dolgokat.

A 21 éves Aimi Jones csak az eBayen szeretett volna eladni egy sárga ruhát, ám a ruha fotózása közben, valamiért egy tükör előtt állt, egy szál melltartóban. Mármint bugyi nélkül. Az aukciós oldalon egy darabig így volt látható a kép, a brit pincérnő pedig csak később vette észre, hogy nem csak a ruha látszódik a fotón. Azonban mire leszedte az oldalról a villantós fotóját, az már körbejárta a Facebookot és a Twittert.

"Annyira kínos. Az egész csak egy butaság volt, mostanra pedig az egész világ látott már engem meztelenül. Múlt héten, szombat reggel tettem fel a hirdetést az eBayre, majd mikor észrevettem, hogy milyen fotót töltöttem fel, azonnal le is szedtem. Azt viszont nem tudtam, hogy ettől függetlenül még mindig látják mások a fotót online. Akkor szóltam az eBaynek, hogy távolítsák el, de addigra már késő volt. A világon mindenhonnan kaptam leveleket, általában kedveseket, de voltak teljesen őrültek is" – mondta a Sunnak Jones, aki hétfőn újra meghirdette a ruhát, de a fotózáshoz most már magára vett egy kabátot is. Viszont ezt a hirdetést is elárasztották páran a hamis tétjeikkel – volt, aki 153 510 fontot (~58 millió Ft) ígért, természetesen viccből a ruháért.

De nem csak Aimi Jones esett abba a hibába, hogy egy szál semmiben fotózta le az eladandó tárgyat. Az emberek valami érthetetlen okból kifolyólag imádnak meztelenül fotózni olyan dolgokat, amiknek tükröződik a felülete, például fém teáskannát, televíziót, vagy CD tokot. Naivan feltöltik azt a hirdetés mellé, mások azonnal kiszúrják, így ismeretlen emberek farka, melle és teljesen meztelen teste járja körbe az internetet, mint nevetség tárgya. Galériánkban megnézheti Aimi Jones eredeti, villantós fotóját, és mások visszatükröződő farkát is.