Akárhányszor is ismétlik a világban, hogy a kemény télben nagyon fontos a sok ruha, több nő is létezik, aki ezt az időt tartja a legalkalmasabb pillanatnak arra, hogy megmutassa testét a világnak.

Már javult némit a hóhelyzet az utóbbi napok szörnyűségei után, de még mindig nem az igazi. az MTI híre szerint már Veszprém megyében is csak két település van teljesen elzárva a nagyerejű széllel kísért havazás miatt, de Győr-Moson-Sopron megyében például még hat falvat nem lehet megközelíteni.

A havazással járó borzasztó hidegekben nagyon fontos, hogy minden elképzelhető módon melegítsük magunkat, szerezzünk kézmelegítőt, és öltözzünk rétegesen. Persze vannak, akiket ez a tanács nem hat meg annyira: tonnányi nőről találtunk bizonyítékot, akik a havazás ellenére is úgy gondolják, hogy az a legjobb, ha a lehető legtöbbet látunk a testükből.

Hargitai Bea például havazásban vetkőzött a Playboynak, Kínában pedig bikinis síversenyt is rendeztek. Össze is gyűjtöttünk önnek pár nőt, aki magasról tesz a réteges öltözködésre. Nézze meg őket!