Kész csoda, hogy a hét métert zuhanó Lee Charlie életben maradt és nem bénult le teljesen. Az esést túlélő férfinak le kellett választani a koponyája egy részét, amit egy dobozban vitt haza a thaiföldi nyaralásról.

Kemény műtétek várnak még a 32 éves brit férfire, Lee Charlie-ra, aki Thaiföldön lezuhant egy balkonról, és betörte a koponyáját tavaly decemberben – írja a Daily Mail. Eleve már az is csodaszámba megy, hogy Charlie túlélte a hét méteres esést, amit Koh Tao szigetének egyik hoteljában szenevdett el. Az alkalmazottak találtak rá eszméletlen állapotban, és azonnal egy helyi klinikára, majd a környék fő kórházába vitették.

Két napig az élet jeleit is csak haloványan mutatta a brit medencekarbantartó kisiparos, majd lassan magához tért. Azonban az orvosoknak el kellett távolítani a feje bal oldalán egy bő tenyérnyi darabot a koponyájából, hogy az agyának legyen helye regenerálódni. Két héttel a balesete után repülhetett csak haza, az orvosok egy dobozba tették a koponyadarabot, ezt ő vitte magával. Egy thai orvos is felügyelte a hosszú úton őt.

Charlie szerencsére újra tud járni és beszélni, és a hazavitt koponyadarab alapján öntött titándarabot illesztenek majd a fejére. A férfi amúgy nem emlékszik a baleset körülményeire és a zuhanásra, csak arra, hogy behorpadt a feje, miután eltávolították a koponyacsontot. "Nagy sokk" volt számára, amikor észrevette a horpadást. "Pár hónap múlva, amikor a fejem egy kicsit jobban begyógyul, meg fogják próbálni lehántani a bőröm, és behelyezni [a koponyaimplantátumot – a szerk.]". A férfi persze fél a két hónap múlva esedékes műtéttől, ijesztőnek találja, hogy hamarosan fúrni-faragni fognak a fején.