Valószínűleg nem akart nőt keresni, de élvezné az irigykedő tekintetek tömegét az a férfi, aki apróhirdetésben keres magának társat a fesztiválozáshoz. Ha jó nők vagyunk, szőke vagy barna hajjal, már esélyünk is nyílt egy ingyen Coachellára.

Szinte minden férfi fesztiválozónak az a vágya, hogy egyszer kiemelkedjen a sárban fetrengő tökrészeg tömegből azzal, hogy kivételesen egy olyan nőt is belevon a sárban fetrengős tökrészegségbe, akit irigyelnek a többiek. Ennek persze vannak klasszikus módszerei is, például lehet a fesztivál nélküli napokon keríteni nőt, aki később hajlandó vele elmenni fesztiválozni is, de meg is lehet ezt kerülni. Ezt tette például az az ismeretlen férfi, aki egy apróhirdetésben egyszerűen egy ingyen fesztiválozást ajánl fel a nőnek, aki megfelel az elképzeléseinek.

“Állom a jegyet, a hotelt, az ételt, stb. Az elvárásaim:
1. Szereted az XX-et, a Local Nativest és az Of Monsters and Ment
2. Sovány, szőke vagy barna, odabaszós személyiséged van, és fantasztikus humorod.
3. Örülnél neki/nem bánnád, ha egy 180 centi körüli ázsiai-amerikai sráccal mehetnél el fesztiválozni. Nem, nem kicsi, nincs szemüvegem, nem tűnök kockának és akcentusom sincs. 25 éves vagyok.
4. Ösztönöznélek a szexre, de nem elvárás.

Küldj egy e-mailt és egy fényképet, ha érdekel 100%-ig komolyan gondolom. Ha mázlid van, VIP passt is adok.

Inkább a második hétvégére szeretnék menni, de talán az elsőre is. A jegyek megvannak.” – áll a tárgyilagos levélben.

Az ajánlatra egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy megérkezik a hirdető álomnője: a Coachella fesztivál az USA valószínűleg legmenőbb rendezvényének számít, az összes jegy el szokott rá fogyni, ami a völgyben elhelyezkedő helyszín mellett a legaktuálisabb sztárfellépőket is összegyűjti. Idén az említett kedvencek mellett Red Hot Chili Peppers, a Blur, a Yeah Yeah Yeahs és a Sigur Rós is fellép többek közt, de például a magyar fesztiválokon mindig kiemelt programnak számító Paul Kalkbrenner neve már csap apró betűkkel szerepel a plakáton. Ennek megfelelően a jegyek sincsenek ingyen, egy második hétvégére szóló bérletet 530 dollárért vásárolhatunk meg, azaz nagyjából 110 ezer forintért, ami mellett a hotel, az étel és a pia sincs ingyen, bár az nincs tisztázva, meddig terjed ki a szexre való ösztönzés.