Taco személyi igazolvány helyett, italboltban hagyott csecsemő, menekülés a rendőrök elől golfkocsival, vagy egy jó kis lóspanking: ezt látja a világ Floridából.

Floridának finoman szólva sincs jó pr-ja az utóbbi időben: az internetes szlengben gyakorlatilag a prosztóság szimbolómává vált, ami leginkább annak köszönhető, hogy a legszürreálisabb hírek komoly része származik onnan. Logikus is volt, hogy előbb-utóbb valaki kitalálja Florida Mant, a legviccesebb hírekben rendre felbukkanó antiszuperhőst. Florida Mannek Twittere is van, ami összegyűjti az állam legviccesebb bűncselekményeit.

Csak egy pár gyöngyszem a mindig változó kilétű Florida Man tetteiből: a 30 éves Matthew Falkner 2011-ben egy Taco Bellbe állt be autójával némi ételért, de a tökrészeg sofőr a várakozás közben elaludt, miközben rajta volt a gázpedálon a lába, és bár üresjáratban volt, a motorja kigyulladt. Amikor a rendőrök kijöttek, és megpróbálták igazoltatni a férfit, benyúlt a szatyrába, és egy tacót nyújtott feléjük. Jelezték neki, hogy ezzel sajnos nem tudja igazolni magát, úgyhogy Falkner egyszerűen elkezdte majszolni az ételt. A férfi vérében a megengedett alkoholmennyiség háromszorosa volt.

Egy másik Florida Man az Osceola County-i Lowes áruház kertészeti részlegét akarta kirabolni. Ez még annyira nem is lenne furcsa, bár általában nem ezek a kasszák vannak megtömve készpénzzel, de az elkövető annyira profi volt, hogy még a menekülési útvonalat is megtervezte: egy közeli nudista közösség golfautóját lopta el. Annyira mégsem volt professzionális rabló, mert arra nem gondolt, hogy ezzel a járművel valószínűleg el fogják kapni.

Nem mehetünk el szó nélkül Olawale Ayodeji Agbede Florida Manes története mellett sem, őt például azon kapták, hogy az éjszaka közepén egy rendőrségi ló fenekét csapkodta, de valószínűleg Florida Man kapta meg az év legrosszabb apjának járó díjat is, aki egy italboltban hagyta 11 hónapos fiát, ameddig ő átment a szomszédos sztriptízbárba szórakozni egyet. Ha többet akar tudni Florida Man hőstetteiről, kezdje el követni a Twitterét.