A 18 éves Melissa King Delaware legszebb tinilánya. Előkerült egy videó, amin valószínűleg pornózik, ezért visszaadja a koronáját, de hivatalosan még nem ismerte el, hogy ő torkoz a felvételen.

A 18 éves Melissa King nem sokáig élvezhette a Miss Delaware címet: tavaly novemberben koronázták meg az állam legszebb tinilányává, de már le is mondott a címről, mert előkerült a pornófilmje. Mint a Gawker írja, egy névtelen informátoruktól jött a link arra az eredetileg a GirlsDoPorn.com-on található videóra, amelyet King nem sokkal a tizennyolcadik születésnapja után forgatott. A felvételen a lány elmondja, azért akar belevágni az iparba, mert úgy véli, jó móka lesz, és egyébként is szüksége van a pénzre. Azt sem tagadja, hogy rendszeresen jár szépségversenyekre.

A Gawker felhívta a  Miss Teen Delaware USA egyik szervezőjét, Elaine Paolót, aki sem elismerni, sem tagadni nem akarta a feltételezést, mondván, nem ismeri a történet részleteit. De ha tényleg King szop és lovagol a felvételen, az körülbelül a fenti verseny idején készült, amely után rögtön jött a Miss Teen Delaware USA. (Hogy a két cím között mi a különbség, azt kutassa, akinek nincs jobb dolga.)

Kingről a versenyekre készült egy másik, bemutatkozó jellegű videó is: ebben kifejti, milyen sokat jelent neki, hogy ő a legszebb az egész államban, hiszen 12 éves kora óta nevelőszülőkkel él, és pénzügyi nehézségei vannak. Azt ígérte, más, örökbefogadott gyerekekkel fog foglalkozni, ha megnyeri a szépségkirálynői címet. És bár hivatalosan nem ismerte el, hogy ő látható a szexvideón, viszonylag ritkán szoktak emberek azért lemondani címekről és tisztségekről, mert van egy pornós hasonmásuk.

Alább megkoronázását nézhetik végig.