Épp ahhoz volt részegen kedve Nicholas Gonzalesnek, hogy bemásszon egy tűzoltóságra, és a felszerelésükre maszturbáljon. Erős a gyanú, hogy egy ismert melegpornós követte el a nagy tettet.

A 27 éves Nicholas Gonzales (Louisville, Kentucky) egyik nap úgy gondolta, jól bekarmol a sarki kocsmában – indítja el a frappáns történetet a Gawker. Gonzales, mind minden ittas személy, őrült döntést hozott ezután: bejut a közeli tűzoltóság épületébe. Az egyik ablakot betörve sikerült is a mutatvány.

A tűzoltók meghallották a reccsenést, szép komótosan lesétáltak megnézni, mi történt, és ekkor elállt a szavuk. A férfi a szekrényekből kiszedett tűzoltócuccokra maszturbált épp. A tűzoltók feltartóztatták a rajtakapott férfit, amíg ki nem értek a rendőrök. Később a rendőrségi jelentés szerint a tette miértjét firtató kérdésre azt válaszolta: "Mert ezt akartam csinálni". Gonzalest többek között betöréssel és közterületen történő alkoholfogyasztással vádolták meg.

A Gawker ráadásul furcsa együttállásra lett figyelmes az ügy kapcsán. Egy olvasójuknak feltűnt a hasonlóság Gonzales és a melegpornós Donny Wright között, így utánanézett a Twitteren, Tumbleren és Amazonon. Ez utóbbin észrevette, hogy egy Nicholas Gonzalez nevű férfi regisztrálta a profilt. És ha ez sem lenne elég, Donny Wright Twitter-oldaláról az is kiderült, a pornós épp Kentuckyban tartózkodott a recska éjszakáján.