A 29 éves, kaliforniai Michelle rendszeresen csapolja, illetve fogyasztja emberek és állatok vérét. A humán pióca meg tudja különböztetni a férfiak és a nők, illetve a disznók és marhák vérét.

Michelle 29 éves, kaliforniai hajadon, és tetoválómesterként keresi a betevőjét. A TLC bizarr függőségekkel foglalkozó műsorába viszont nem emiatt került be, hanem mert egyébként szereti mások vérét inni. Eddig már olyan sokat piócáskodott, írja a Gawker, hogy meg tudja különböztetni a férfiakét a nőkétől (előbbi sűrűbb), a marháét a disznóétól (utóbbi vadabb ízű).

A nő elmondása szerint minden ember vérének íze más. Legszívesebben a felkarból, a könyöknél, a hát felső részénél, vagy a belsőcombból vesz italmintát, mert „a nyakat megharapni olyan klisés". Nem mindegy a vér hőmérséklete sem (ha túl meleg, megkocsonyásodik), viszont úgy véli, remekül illik a bloody marybe. A műsor egyébként azzal ér véget, hogy Michelle bevallja furcsa szokását az anyjának, aki szerint ez még a lányához képest is durva.

A videót megnézheti itt, ha elég erős a gyomra egy vért lefetyelő asszonyszemély látásához, a műsor más érdekes pillanataiból itt tallózgathat, mi egy galériával állítunk emléket Michelle tündöklésének.