Képzelje, nem csak a mi korunkban élnek beteg emberek, régen is léteztek igazán perverz alakok, akik a tetejébe még híresek is lettek. Tudta például, hogy Chaplin orgiákat tartott és tortákkal dobálta a nőket? Vagy hogy Mozart betegesen vonzódott a szarhoz, illetve, hogy az indiai szellemi vezető, Mahátma Gandhi a 18 éves unokahúgával aludt együtt meztelenül? A Cracked összegyűjtötte a történelem legnagyobb perverzeit.

Gandhi meztelen nőkkel, köztük unokahúgával aludt együtt

Mahátma Gandhi India legnagyobb politikai és spirituális vezetője, az indiai függetlenségi mozgalom vezéralakja volt, aki leginkább éhségsztrájkjáról ismert, az emberek pedig szentként tisztelték őt, mégis voltak fura szokásai. Annak ellenére, hogy 37 éves korában cölibátust fogadott, állítólag több fiatal nőt is sikerült rávennie, hogy meztelenül aludjanak vele, amivel szerinte csak megerősítette fogadalmát, ezzel is tesztelve magát. A vele együtt alvó nőktől a szellemi vezető azt is elvárta, hogy vele együtt fürödjenek,és néha sztriptízeljenek is neki.

Ennél csak az volt a keményebb, hogy Gandhi a saját unokahúgával is hasonlóan viselkedett, mikor együtt utazott vele Bengálba. A 18 éves lánynak állítólag azt mondta, azért kell együtt aludniuk teljesen meztelenül, mert a muszlimok bármelyik pillanatban meggyilkohatják őket. Az összefüggést a két dolog közt nem teljesen értjük, de a Cracked szerint így volt. Ha többet akar olvasni Gandhi szexuális életéről, az Independent oldalán megteheti.

Benjamin Franklin a jóval idősebb nőkre bukott

Benjamin Franklin az Egyesült Államok egyik alapító atyja volt, mellette pedig feltaláló, természettudós, filozófus és nyomdász. Mindezek mellett arra volt még nagyon büszke, hogy a lehető legöregebb szeretőket tudta összeszedni. Egy 1745-ben írodott levelében olvasható, ahogy egy fiatal ismerősének azt tanácsolja, válasszon magának minél idősebb ágyast, mert minél öregebb a nő, annál több dolgot megtesz, hogy megtartsa magának a férfit. Franklin szerint a jóval öregebb nők azért is jobbak, mert sokkal tapasztaltabbak, már nem esnek teherbe olyan könnyen, hálásak, és mert egy ráncos bőrű nővel nem olyan bűnös érzés a szex, mint egy fiatal lánnyal. A nagy politikus még azt is kifejtette levelében, hogy ha a nő nagy részét letakarja, és csak deréktól lefelé látszik, akkor meg sem lehet mondani, hogy az egy öreg, vagy egy fiatal nő.

Winston Churchill szeretett meztelenkedni

Az Egyesült Királyság egykori miniszterelnöke nem csak arról ismert, hogy a második világháború alatt végig elutasította a kapitulációt, és ellenzett minden tárgyalást a náci Németországgal, illetve hogy irodalmi Nobel-díjat kapott történetírói munkásságáért.

Amellett, hogy nem vetette meg sem az alkoholt, sem a szivart, leginkább meztelenül szeretett lenni, még akkor is, ha épp vendégeket várt. Állítólag Franklin D. Roosevelt és a fia is így találkozott Churchill meztelen mindenével, amire a brit miniszterelnök csak így reagált: “Látja elnök úr, nekem nincs semmi takargatnivalóm”

George Byron fanszőrzetet gyűjtött, és mindenkit megdugott

George Byron az angol romantikus költészet egyik legnagyobb képviselője volt, legismertebb (befejezetlen) műve a Don Juan – a karektert állítólag javarészt önmagáról mintázta. Miután Byron Albániában mocsárlázban meghalt, végakarata ellenére testét bebalzsamozták és Angliába szállították, belső szerveit pedig egy kőurnában helyezték el. Azon túl, hogy a költő állítólag háziállatként tartotta a medvéket, nők fanszőrzetét gyűjtötte. Mivel akkoriban még nem készültek fotók, így  a férfiak “szerelmük” hajtincseit tartották magunkál, ám Byronnak az nem volt elég, ezért a hajnál intimebb szőrzetet szerette begyűjteni a nőitől. Ha a medvés és a fanszőrzetes sztori nem lenne elég, Byron a féltestvérével is lefeküdt, a nászból pedig egy gyerek is született.

Charlie Chaplin orgiákat tartott és tortával dobálta a meztelen nőket

Chaplinről talán tényleg mindenki tudja, hogy ki, hisz ő mindenidők legismertebb filmsztárja. Mivel a kalapos, bajszos kép mindenki agyába beleégett, így sokan talán be sem gondolnak abba, hogy egy igazi, létező személy volt. Baloldali nézetei miatt megfigyelte őt az FBI, majd száműzték őt az Egyesült Államokból. Ami ennél is érdekesebb, hogy Chaplin mindent megtett azért, hogy az összes vele szembejövő nővel lefeküdjön. Charlie Chaplin orgiákat is rendezett Roscoe "Fatty" Arbuckle színésszel együtt, aki filmjei mellett leginkább arról ismert, hogy egy nő halálra erőszakolásával vádolták.

Nem mellékesen Chaplin volt állítólag az első, aki kitalálta a szereposztó díványt, mikor fiatal színésznőcskéket hallgatott meg. Miután Chaplin rávette ezeket a nőket, hogy meztelenre vetkőzzenek előtte, falhoz állította őket, és tortával dobálta meg őket.

Einstein és Mozart is a rokonait szerette a legjobban

Albert Einstein, a Nobel-díjas fizikus és a relativitás-elmélet megalkotója az unokatestvérét, Elsa Lowenthalt vette feleségül, de előtte majdnem a nő 22 éves lányával kelt egybe. Elsa egyébként nem csak anyai ágon volt rokon – első unokatestvér – hanem apai ágon is a másodunokatestvére volt Einsteinnek. Ezt akár még el is nézhetnénk, azzal szemben, amit Mozart csinált.

A Cracked szerint Wolfgang Amadeus Mozart is az unokatestvérére bukott, ám a már öt éves korában zenét szerző Mozart nem csak szimpla szerelmes leveleket küldött az imádott unokatestvérnek. A zeneszerző a Cracked szerint olyan szépeket írt az áhított nőnek, hogy szívesen szarna az orrára, majd nézné végig, ahogy lecsorog az állán a matéria. Mozart annyira vonzódott a szarhoz, hogy még egy zeneművet is írt a témában "Leck mich im Arsch", azaz Nyald a seggem címmel. Az eredeti szöveget ide kattintva el is olvashatja.