A 27 éves Meagan Simmons egy három évvel ezelőtti bűncselekménye után lett nemrég az internet egyik kisebb sztárja. A nő meglovagolná a népszerűséget, és akár a Playboynak is szívesen vetkőzne, ha arról lenne szó.

Az Attractive Convict (Szexi elítélt) mém nemrég indult útjára egy tavalyi, szexi elítélteket összegyűjtő cikk után. A fotón egy 27 éves, floridai nő, Meagan Simmons van, akiről még 2010 nyarán készült a rabosítási kép egy közlekedési kihágás után.

Simmons ittasan vezetett, végül egy év próbára bocsátással megúszta a dolgot. Annyit tudott, hogy a képe kering valahol az interneten, de azt nem tudta, hogy nemrég nagyon felkapott lett – írja a Huffington Post.

A félpucér lázadó egyetemistához és a nevetségesen jóképű futóhoz hasonlóan ez a mém is arról szól, hogy valakiről olyan helyzetben készült előnyös fotó, amilyen helyzetben általában előnytelen képek szoktak készülni az emberről. Meg is jelentek a vicces feliratok a képek körül, néhány nap alatt több mint 280 különböző variáció készült el.

Olyan feliratokkal, mint hogy “Keresik! Elrabolta a szívem!”, “Szeretném megkapni a cellaszámát (angolul ez egy borzasztó szóvicc egyben, mert az amerikai angolban a mobilszámot is így mondják)!”, “Azt hiszem, tényleg ölni lehet a tekintettel”, és ezekhez hasonló vicces, áthallásos szövegekkel.

Simmons nem tudta, hogy milyen népszerű lett a képeivel, de szívesen kihasználná a gyorsan jött népszerűséget. “Tudtam, hogy kering ez a kép, de nem tudtam, hogy ekkorát szólt addig, amíg pénteken fel nem hívott egy újságíró” – mondta Simmons a Huffington Postnak.

A szexi elítélt korábban a Hootersben dolgozott, úgyhogy nem áll tőle messze, hogy lenge ruhákban mutassa meg a testét, sőt a ruhákról is lemondana a népszerűség kedvéért. “Ha maga Hugh Hefner keresne meg, akkor azt hiszem olyan ajánlatot kapnék, amit nem tudnék visszautasítani” – mondta a lapnak.

A Daily Mailnek azt mondta, különösebben nem kedveli azt a képet, amivel híres lett, szerinte készültek már róla sokkal előnyösebb képek. Egyébként az emberek, akik felismerik azt szokták általában megkérdezni tőle, hogy hogyan tudott ilyen jól kinézni a rendőrségi fotón, amire mindig azt szokta válaszolni, hogy egyáltalán nem azzal volt elfoglalva, hogy jól nézzen ki. “Nem gondoltam arra, hogy jó képet készítsenek rólam. Potyogtak a könnyeim, és nagyon össze voltam zavarodva a letartóztatás miatt” – mondta a lapnak.

A WTSP-nek pedig arról beszélt, hogy elég furcsák az emberek, különösen azóta, amióta kiderült, hogy ő a szexi elítélt. “Tudják, hol lakom. Az emberek arról beszélnek, hogy elrepülnek a városomba, hogy meglátogassanak, hogy feleségül vegyenek. Az emberek Twitteren még azt is felajánlották, hogy fizetik a számláimat” – mondta.

Az biztos, hogy nem lenne ellenére, ha valahogy pénzhez jutna a népszerűségből. Jelenleg egyébként orvosasszisztensi állást keres, valamint létrehozott egy Facebook-oldalt, ahol a róla szóló mémképek közül összegyűjti a kedvenceit.