A spanyol szocialista párt korábbi tanácsosa akkor lett világszerte híres, mikor házipornója kikerült a világhálóra. Olvido Hormigosnak úgy néz ki nem volt elég a magamutogatásból, mert az ex-politikusnő most egy magazin címlapján is levetkőzött.

Sokan azt gondolták volna, hogy a 42 éves, kétgyerekes Olvido Hormigos a pornóvideója után meghúzza magát, ám a korábban ltalános iskolai tanárból lett tanácsos nem így tett – írja a The Local. Tavaly novemberben kikerült a netre házi szexvideója, amin egy ágyban egyedül maszturbál, a nő pedig emiatt arra kényszerült, hogy lemondjon posztjáról.

Annak ellenére, hogy a videó óriási felháborodást váltott ki Spanyolországban, és minden bizonnyal Hormingos családját és barátait is rosszul érintette, a nő most mégis elvállalta, hogy az Interviú magazin címlapján szerepeljen, félmeztelenül.

Döntése teljesen érthetetlen, mivel a magazinnak adott interjújában is arról beszél, hogy mekkora szégyen volt számára, hogy mindenki látta őt maszturbálni. "Nagyon szégyellem, hogy az emberek így láttak engem. Mindenki azt hitte, kőből vagyok, de szörnyű volt. Így hát kezdenem kellett valamit az életemmel" – mondta Hormingos a magazinnak, és ezek szerint azt kezdte az életével, hogy folytatta a magamutogatást.   

Az expolitikusnő a celebséget választotta, ebben látja a jövőjét, nem pedig a politikában. Azonban még nem bocsátott meg annak, aki felelős azért, hogy politikusként megbukott: „az egyetlen dolog, amit el szerenék érni, hogy a futballista, aki kiszivárogtatta a videómat, és akivel három hónapig voltam együtt, fizessen meg azért, amit tett." Nem tudjuk, hogy Hormingos mennyire lesz sikeres celeb, de már most mindenki azt találgatja, hogy a celebnővé vált politikus mellei igaziak vagy sem.