A csak Mr. A-ként emlegetett helyettes tanár nem bírta elviselni, hogy diákja nem veszi ki fülhallgatóját, ezért többször is megütötte, majd nyilvános maszturbálásba kezdett a folyosón.

Dél-Koreában is vannak hétköznapok, amikor nem épp Észak-Korea fenyegetéseitől kell rettegni, hanem a világ apróbb gondjai kerülnek előtérbe: például az a csak Mr. A. néven emlegetett szöuli tanár, aki egy helyi önképző iskolában választotta a nevelésnek egy egészen különleges útját: az egyik diákja nem akarta kivenni a fülhallgatóját, ezért a szemtanúk szerint többször is megütötte őt.

Ez még nem is lenne egyedülálló, de a teremből kimenekülő diáksereg után futott, majd a terem előtti folyosón letolta a gatyáját és elkezdett rejszolni – írja a Gawker. Miután többen is szembesítették azzal, hogy mit tett a női diákok tömege előtt, egyszerűen azt válaszolta, hogy csak véletlenül lecsúszott a nadrágja. Ekkor került elő a videófelvétel, ami viszont egészen másról árulkodik.

A helyi rendőrség hivatalos közleményben tudatta, hogy Mr. A. őrizetben marad a vállalhatatlan fegyelmezési módszer miatt, de az első vizsgálatok szerint a férfi nem rendelkezik mentális problémákkal. Eközben a dél-koreai újságok felkapták az ügyet, a közmegegyezés szerint ez is csak arra világít rá, hogy az ország iskolái képzetlen munkaerőt vesznek fel helyettes tanároknak a hozzáértők helyett.