Az iskolai számítógépről töltötte fel az igazgatónő rendőrségi képét, és kommentben megjegyezte, hogy szerinte ittas vezetésért tartóztatták le. Erre az igazgatónő eleinte le akarta tartóztatni, majd kitiltotta négy napra az iskolából. A diák roppant csalódottnak tűnik.

Felfügggesztette az egyik diákját az egyik Clayton megyei középiskola igazgatónője, miután felrakta az Instagramra a rendőrségi fotóját – írja a New York Daily News. Keandre Varner az iskolai gépről töltötte fel a fotót, és amikor kommentben megkérdezték tőle, hogy miért tartóztatták le a nőt, azt mondta, hogy szerinte ittas vezetés miatt. Jamille Miller-Brown hétfőn behívta az irodájába a diákot, állítólag azt akarta, hogy tartóztassák le a fiút, de a rendőrtiszt elutasította az igazgatónő javaslatát, erre négy napra felfüggesztette nem sokkal az érettségi előtt.

Azon ment a vita az irodában állítólag, hogy az igazgatónő úgy értette, mintha tényként közölte volna, hogy ittas vezetésért tartóztatták le, és a diák hiába mondta, hogy ő úgy fogalmazott, hogy szerinte emiatt. Abban a levélben is, amit az igazgatónő a családnak küldött, azt írta, hogy azért függesztette fel, mert téves információkat közölt. Varner anyja szerint túl messzire ment az igazgazónő. Miller-Brown állítólag több diákot is, akik megosztották a képet, azzal fenyegetett, hogy felfüggeszti őket, de ezeket az állításokat egytől-egyig tagadja.

"Nem akartam lejáratni" – mentegetőzött egyébként Varner. Az iskola szóvivője szerint végül azért büntették meg, mert ellenséges volt Miller-Brownnal, bomlasztotta az iskola rendjét, és helytelenül alkalmazott egy iskola eszközt. Varner ugyanis az iskola egyik gépéről töltötte fel a képet, amiken letiltva kellett volna lennie a programnak. A wsbtv.com szerint Miller-Brownről akkor készítettek rendőrségi képet, amikor márciusban nem jelent meg a bíróságon gyorshajtással kapcsolatos ügyében. A büntetést másnap kettő napra csökkentette az igazgatónő.