Jason T. Willis akár három év börtönt is kaphat azért, mert egy hirdetési oldalon a szomszédjához szervezett orgiát a szomszédja nevében, aki természetesen az egészről semmit sem tudott. A durva vicc csak akkor derült ki, amikor a szomszédnál csöngetett az első meztelen vendég.

Egy waterfordi fréfi, Jason T. Willis még tavaly novemberben a Craigslist apróhirdetési oldalon szervezett orgiát a szomszédja nevében a szomszédjához, merő viccből, de most akár börtönt is kaphat a dologért – írja a Journal Times.

Willist az eset kiderülése után letartóztatták, mostanában kezdődött a tárgyalása, de a végére nagy bajba kerülhet a durván elsült vicc miatt. Személyazonossággal való visszaéléssel vádolják, amiért összesen akár három év börtönbüntetést is kaphat.

A vicc maga jól sült el, mert csak akkor derült ki, amikor már a csattanónál járt, vagyis amikor az első ballonkabátja alatt teljesen meztelen vendég megérkezett Willis szomszédnőjéhez, aki természetesen egyáltalán nem értette a dolgot. Aztán feltűnt még két másik ember, akik szintén azt állították, hogy egy meghirdetett orgiára jöttek. Az egyikük azt is mondta, a Craigslisten találkozott a hirdetéssel.

A nő ezután jelentette a dolgot a rendőrségnek. A nyomozás során kiderült, hogy legalább hat hirdetést adtak fel az apróhirdetési oldalon a nő nevét és email címét felhasználva. A nyomozók ezután kikérték az oldal üzemeltetőitől a címeket, amikről a hirdetéseket küldték, és kiderült, hogy a szomszédtól származnak a levelek, aki később beismerte a tettét.

A hirdetések erősen szexuális tartalmúak voltak, és kifejezetten férfiakat hívtak meg a nőhöz szexuális együttlét céljából.