A 31 éves Lee Si-young sorozatszínésznő volt, híres lett, pár éve pedig kitalálta, hogy bokszolni fog, és indul az olimpián. Sokan azzal támadják, hogy csak azért ér el sikereket a ringben is, mert csinos és ismert. Döntse el ön, hogy tényleg túl szép-e a bokszoló celebnő!

Ön szerint is csinos?

Amikor a korábban romantikus sorozatokban szereplő koreai színésznő, Lee Si-young úgy döntött, hogy elkezdi az ökölvívást, és elindul az olimpián is, többen kikeltek magukból. Leginkább az zavart sokakat, hogy Si-young meglepően jó eredményeket ért el ahhoz képest, hogy korábban csak színésznő volt – írja a Yahoo! News. A 31 éves sportoló/celebnő egy áprilisi mérkőzés során győzte le 19 éves ellenfelét, Kim Da-som-ot, a győzelem pedig sokaknak nem tetszett. A koreai amatőr ökölvívó egyesületet sokan azzal vádolták, hogy kivételeztek Lee Si-young-gal, aki azzal nyert, hogy kihasználta hírnevét.

"Ez az ország megőrült, mert az, aki szép, több pontot kap még az ökölvívásban is" – írta Twitterén a bokszért rajongó Byun Hee-Jae, koreai politikus, aki szerint a mérkőzés ostobán elfogult volt. Az ökölvívó szövetség szerint azonban az, hogy ki képviseli az országot az olimpián, vagy bármilyen más mérkőzésen, nem manipulálható.

"Nézzék meg a videót, és látni fogják, hogy Kim Da-som kevesebb érvényes ütést tudott mérni ellenfelére. Lee Si-young arca teljesen tiszta, nincsenek rajta nagyon zúzódások sem. Két nappal a mérkőzés után még fotózása is volt" – mondta a koreai amatőr ökölvívó egyesület vezetője, Choi Hee-kuk. A 2010 óta boxoló Lee Si-young és a menedzsere nem kívántak nyilatkozni a témában. A sajtó kérdéseit az Incheon City Boxing klubhoz irányították, ahol azt nyilatkozták a témában, hogy Lee Si-young nagyon igyekezett, jól küzdött és nyert is. A klub szerint pedig inkább egy fordított diszkrimináció a bokszoló celebnővel szemben, ha az emberek úgy gondolják, hogy csak azért nyert, mert szép.

Az interneten megoszlanak a vélemények, de többen is kiálltak a sorozatszínészből lett bokszolónő mellett, aki minden hisztitől függetlenül esélyes lehet, hogy a következő olimpián hazáját képviselje majd. Most pedig döntse el ön, hogy a képeken és a videón szereplő nő tényleg szép-e!