Egy oklahomai nő kicsit kiborult, amikor azt hitte, kiderült, hogy titokban szexelt a macskájával, ezért meg akarta ölni a szomszédját, aki nem is tudott a dologról semmit. Vagy valami ilyesmi történt, nem teljesen világos, mindenesetre van a sztoriban szex egy macskával, egy zsebkés, meg egy eléggé megzavarodott nő.

“Szexeltem a macskámmal! Meg akarsz halni?” – ezt üvöltözte letartóztatása előtt a szomszédjának az oklahomai Kristina Michelle Brown, miközben egy kis zsebkéssel hadonászott. A 23 éves nő 72 éves szomszédja, Elmer Morrison nem igazán tudta mire vélni a dolgot, kihívta a rendőröket, akik pedig letartóztatták a nőt – írja a The Smoking Gun.

A rendőri jelentésből kiderül, hogy Brown azt is kiabálta, hogy “tudom, hogy bent vagy! Gyere ki!”. A letartóztatás után a rendőrök kérdőre vonták a nőt, hogy miért hőbörgött. “Mert mindenki tudja. Szexeltem a macskámmal, és mindenki tudja” – mondta a nő a rendőröknek.

Ha a meglehetősen tabunak számító dolog valóban megtörtént, és tényleg kiderült, akkor aggodalma és felindultsága érthető lett volna, de a csavar az egész fura történetben, hogy a szomszédok azáltal értesültek egyáltalán bármiféle macskaszexről, hogy a nő elkezdte azt kiabálni, hogy szexelt a macskájával.

Ezt például az idős, megtámadott szomszéd is megerősítette a rendőröknek, azt mondta, akkor hallott először erről az egész macskás sztoriról. De a zavarodott nő nem is kifejezetten a szomszédokra volt dühös, hogy esetleg tudtak a kínos incidensről. Őket csak meg akarta ölni, mert hogy valakik megtudták, hogy macskával szexelt, egészen pontosan szerinte mindenki megtudta, de mint később kiderült, ez valójában nem így volt.

Mindenesetre a nőt 5000 dolláros óvadék ellenében előzetesben tartják.

Az idős szomszéd egyébként finoman arra utalva, hogy a nő talán drogos lehet azt mondta, rendszeresen látta őt fátyolos szemekkel, és a barátaival sokszor egy közeli, marihuánatermesztéshez és fogyasztáshoz szükséges eszközöket áruló bolt előtt bandázott.