A floridai Penny Dane már 18 éve dolgozott rendőrként, mikor egy teljesen más ügy miatt nyomozók lefoglalták a munkahelyi gépét, amelyen pornóba illő fotókat találtak róla. A rendőrnő nem tagadott semmit, sőt azt is elmondta, hogy semmiben sem befolyásolta a munkavégzését az, hogy egy online szexjátékkal szórakozott munkaidejében.

Egy floridai rendőrnőt lemondásra kényszerítettek múlt héten, miután egy belső vizsgálatból kiderült, hogy a rendőrörsön található számítógépről töltött fel magáról meztelen fotókat egy online szexjáték miatt – írja a Gawker.

A Daytona Beach-en dolgozó rendőr őrmester, Penny Dane állítólag be is vallotta a nyomozóknak, hogy munkahelyén – miközben dolgoznia kellett volna – rendszeresen játszott a Red Light Center nevű online szexjátékkal, ami körülbelül olyan, mint egy pornó témájú Second Life.

A rendőrnő eredetileg egy tiszttársát vádolta meg szexuális zaklatással, a rendőrségi gépét pedig emiatt nézték át a nyomozók, akik ekkor találtak rá a rengeteg meztelen és igencsak pornó témájú fotóra, amik a nőről készültek. Úgy tudni, hogy a képek között volt olyan is, amiben Penny Dane az egyenruhájában pózolt. A nyomozók azt is kiderítették, hogy Dane kikapcsolta a gépében található GPS-t, hogy még amiatt se derüljön ki, hogy munkaidőben, a munkahelyi gépén művelt tiltott dolgokat. Időközben pedig az is kiderült, hogy Dane vádja a szexuális zaklatással kapcsolatosan alaptalan. Penny Dane egyébként már 18 éve dolgozott rendőrként, és állítása szerint az, hogy a munkaidejében online szexjátékkal szórakozott, semmiben sem befolyásolta a munkavégzését, ugyanis szerinte ő egyszerre több dologra is képes figyelni.