Tachowa Covington hét évig élt egy Los Angeles-i víztartályban, mígnem Banksy ki nem szúrta a tárgyat és fel nem festette rá, hogy: "egy kicsit olyan, mint egy elefánt." A szöveg ugyanis felkeltette a műgyűjtők figyelmét, így Covington nem sokkal később újra otthon nélkül maradt. Banksy viszont nem hagyta annyiban a dolgot, és a segítségére sietett - írja a Daily Mail. "Nincs jobb ember Banksy-nél" - lelkendezett aztán Covington az Independent magazinnak. "Olyan számomra, mint egy angyal. Soha senki nem segített többet nekem, mint ő."

Az ötvennégy éves Covingtonnak soha nem keresett rendes munkát: volt, hogy azzal keresett pénzt, hogy páncélba bújva görkorcsolyázott Venice Beach-en, és a turistákat szórakoztatta, volt, hogy Michael Jacksont utánozta. "Életem nagy részében előadó voltam" - magyarázta Covington, aki az otthonát így egy elhagyatott víztartályban rendezte be. Mint kiderült, eredetileg parkot akartak építeni a környéken, akkor került oda a tartály is, de a vállalkozás valamiért befuccsolt. "Egy hónapig figyeltem a tartályt, aztán egyszer bemásztam, és láttam, hogy üres. Akkor azt mondtam magamban, hogy nahát, ebből király lakást tudnék kialakítani."

A környéken összegyűjtögetett holmikkal rendezte be a tartályt. Volt generátora, tévéje, biztonsági kamerája, és saját címe is, amire kihozták neki a postát. Aztán egyik nap, 2011-ben hangokat hallott kívülről. "Kinéztem a nyíláson, és láttam, hogy ketten ácsorognak a tartály mellett." Azt mondták neki, hogy egy viccet akarnak elsütni az elefántra hasonlító tartállyal kapcsolatban. Egyikőjük Banksyként mutatkozott be. "Nem tudtam, hogy kicsoda." A férfi nem is akadályozta meg őket, ő is viccesnek találta a dolgot. Nem sokkal később aztán egy Los Angeles-i művészeti szervezet megvásárolta a tartályt, el is vontatták, így Covington fedél nélkül maradt.

Szerencséjére viszont Banksy azonnal lépett, és egy napot se kellett az utcán töltenie. "Olyan volt, mint valami csoda" - emlékezett vissza az Independentnek. A graffitis ugyanis bérelt neki egy apartmant, és kifizette az egyéves bérleti díjat is. Annak ellenére, hogy a pénzből lassan kifutott, még mindig hatalmas tisztelettel gondol a művészre, és most azt tervezi, hogy megint úgynevezett rollerballosként tér vissza, azaz páncélszerűségbe bújva korcsolyázik a turisták szórakoztatására. Emellett egy dokumentumfilmet is terveznek arról, hogyan keveredett akaratlanul a művészetek világába, ami egyelőre állítólag Valami a Semmiből címen fut.