Míg az itthoni miniszterelnök lánya az esküvőjére készült, addig Stephanie Key, az új-zélandi miniszterelnök lánya a bimbóit mutogatja, miközben meztelen testét csupán egy polip, vagy pár virág, illetve hamburgerek takarják.

Stephanie Key, az új-zélandi miniszterelnök, John Key húszéves lányáról meztelen képek készültek a Párizsi Divathét promójaként – írja az International Business Times ausztrál kiadása. Stephanie Key egyébként a párizsi művészeti iskola egyik diákja, és a róla készült fotókat ezért válogatták be a szeptemberi Párizsi Divathét promóanyagába is.

Key intim részeit pár fotón McDonald's-os hamburgerekkel vagy sültkrumplikkal takarták ki, de készült olyan is, ahol a mellbimbóira sushit tettek, ágyékán pedig egy polip pihen, és ezzel a bizarr, ágyékon pihenő polipos megoldással szerencsére egy másik kép is készült. Ennél csak az a fotó bizarrabb, amin a lány szájából és fejéről polipcsápok lógnak, mellét pedig egy japán zászlós valami takarja. Készült olyan fotó is, amin Key egy piros pisztolyt fog a saját fejéhez, miközben egy cseresznyét tart a szájában, de hogy mit akartak ezekkel a képekkel kifejezni, az egyelőre nem derült ki.

Egy új-zélandi divatfotós, Chris Sisarich azt mondta a provokatív képek láttán, hogy Stephanie Keynek van tehetsége, de mivel a miniszterelnök lánya, így ő is és apja is valószínű, hogy sok kritikát fog kapni: "Azt hiszem, az új-zélandiak meglehetősen kemények és ítélkezőek tudnak lenni, Stephanie Key művészi értékeit pedig nagyban fogja befolyásolni az a tény, hogy az apja a miniszterelnök."

Az viszont biztos, hogy a miniszterelnök, vagyis John Key büszke a lányára. "A fényképek egy iskolao projekthez készültek, és nagyon büszkék vagyunk rá és arra, amit csinál" – mondta az új-zélandi miniszterelnök a Malaysia Chronicle-nek.