Az Edwardsként említett nagydarab, amerikai férfi egy lila pöttyös rózsaszín ruhában és rózsaszín parókában ment pénzt szerezni, ami kívülállóként nézve elég vicces. A pénztáros persze nem gondolta humorosnak a dolgot, átadta neki a kért összeget. A női ruhába öltözött bankrablót nem sokkal később elkapták, valószínűleg most mindenki rajta röhög.

A nap hülyéje minden bizonnyal az az 50 éves amerikai férfi, aki egy lila pöttyös rózsaszín ruhát, rózsaszín parókát és napszemüveget viselt egy bankrabláskor, amelynek során nagyjából 1537 dollárt  (348 190 forint) zsebelt be.

A vád szerint Edwards besétált a U.S. Bank egyik fiókjába New Athens-ben péntek délelőtt, és odaállt a pénztároshoz. Miközben egy fehér ronggyal eltakarta a száját, Edwards állítólag átadott egy post-itet a banki alkalmazottnak, amin az állt, hogy "ide az összes pénzzel". A pénztáros azt mondta az FBI ügynököknek, hogy a rabló megpróbálta álcázni az igazi hangját azzal, hogy "magas, cincogó hangon beszélt". A pénztáros adott helyzetben viszont nem találta viccesnek a szituációt, úgyhogy beijedve kivette az összes bankjegyet a pénztárgépől, és azokat a pultra helyezte.

"A lila pöttyös, rózsaszín ruhát viselő fekete férfi felmarkolta az amerikai valutát a jobb kezével, megfordult és elment" – számolt be Daniel Cook FBI ügynök a büntető feljelentésben. Egy 45 perces patthelyzetet követően Edwards-ot letartóztatták egy barátnője közeli lakásában. A nyomozók megtalálták a rózsaszín parókát és a rózsaszín ruhát a bankfiók közelében. A férfi tagadta, hogy kirabolta volna a bankot, azt állítva, hogy épp a barátjánál aludt, amikor a bűncselekmény történt.

Cook arról számolt be, hogy horzsolások voltak Edwards jobb kezén és jobb csuklóján, amik megegyeztek a biztonsági kamerák felvételein látható bankrabló sérüléseivel. Továbbá egy piros post-it jegyzettömböt is találtak Edwards barátjának lakásában, ami megegyezett azzal a post-ittel, amire az "ide az összes pénzt" üzenet íródott, amit a bankrabló adott át. Bankrablás vádjával Edwards legfeljebb 20 év börtönbüntetés elé néz, ha elítélik.