Az egyik tanárával és az apjával kellett volna találkoznia az iskolában a 12 éves, garlandi Adrienne Solorzanónak, aki el is kéredzkedett az éppen zajló órájáról, ám a találkozóra sosem ért oda. A lányt két nappal később találta megy egy keresőcsapat, de azóta sem tudni, miért, hová és kivel tűnt el.

Visszafogott, kedves, csöndes lánynak ismeri a környezete a 12 éves Adrienne Solorzanót, aki az előbbiek ellenére mégis eltűnt egyik pillanatról a másikra, úgy körülbelül 48 órára a Texas állambeli Garlandban múlt hét csütörtökön. A lánynak délelőtt 11 órakor kellett volna megjelennie iskolája, a Brandeburg Középiskola főépületében egy találkozón, hogy édesapjával és tanárával megbeszélje, miért romlanak a jegyei rohamosan az elmúlt időszakban.

A WFAA.com a rendőrségtől úgy tudja: amikor az édesapja megérkezett az iskolába, Adrienne Solorzano rögtön elkérdezdkedett arról az óráról, amin éppen ült, ám a főépületben már nem jelent meg a találkozón. Mobilon nem érték utol, mert nincs neki, a Facebookon sem, mert nincs fent, és pasija sincs, akivel elszökhetett volna. Ráadásul nem is olyat típus, írja az ABC News.

A lányt a rendőrség mellett a szülők, a barátok, és a közeli templomban alakult keresőcsapatok is kutatták, és amikor már a családja 48 óra múlva a legrosszabbra gondolt, megtalálták a lányt az El Langostino Azul mexikói étteremnél, ami az iskolától körülbelül 1,6 kilométerre található. Az étterem tulajdonosának a fia, Leonardo Huerta a WFAA.com-nak azt mondta, hogy a biztonsági kamerákon két férfit figyeltek meg, amint tacót vettek a lánynak, később pedig feltűnt az étterem előtt négy rendőr, akiket a két férfi nem sokkal azelőtt értesített, hogy megtalálták a lányt.

A WFAA.com hatósági forrásoktól úgy tudja, hogy a két férfi a templomban alakult keresőcsapat két tagja volt. A lány fizikailag és pszichilailag sem tűnt sérültnek, rendkívül nyugodt volt – mondta a WFAA-nak a garlandi rendőrség szóvivője, Joe Harn. Az, hogy miért tűnt vagy kóborolt el, egyelőre nem derült ki, ahogyan az sem, hogy hol és kivel volt abban a két napban, amialatt folyamatosan keresték.