Nem akart lemaradni a srácok mögött, úgyhogy kemény edzésbe kezdett. Most a brit testépítőbajnokság döntőjébe is bekerült, a kollégáitól pedig megkapta a Bicepsz becenevet. Nézze meg a legcsinosabb tűzoltólányt!

A huszonhat éves Charlotte Anderson tartalékos tűzoltóként dolgozik a Shepton Mallet tűzoltóállomáson, és őt tartják a legdögösebb tűzoltólánynak – írja a Daily Mail. A lány akkor kezdett edzeni, amikor három évvel ezelőtt csatlakozott a szervezethez. "Nem akartam lemaradni a srácok mögött. Nem félek a súlyoktól és az izzadástól." Korántsem arról van viszont szó, hogy ne szeretne segítséget kérni – főleg kritikus helyzetben –, csak nem szeretet volna túlzottan csajos csaj lenni, amikor egy-egy tűzesethez hívják őket.

"Rengeteg alkalom van arra, hogy az ember csajosan nézzen ki. Én is csinosan felöltözöm, amikor szórakozni megyek. Amikor viszont a konditeremben vagyok, az olyan, mint amikor terepen dolgozom: verejtéket és állóképességet igényel" – magyarázta a Daily Mailnek. Anderson napi három órát tölt konditeremben, és természetesen szigorú diétát követ, úgyhogy nem véletlen, hogy bekerült a legjobbak közé. Nemrég egyébként már szerzett egy második helyet bodyfitnesz kategóriában egy kisebb versenyen.

Mindezek mellett egyébként főállásban irodai munkát végez, ahol a kollégái állítólag rendszeresen fricskázzák a férfias hobbijai miatt. A Guns becenevet kapta, ami egyrészt fegyvert, másrészt bicepszet jelent a szlengben. "Amikor valami komoly gond van, akkor mindig azt mondják, hogy ne aggódj, Guns majd elintézi" – említette az egyik roppant szellemes munkahelyi ugratást. Ennek ellenére állítása szerint sokat segítenek neki a munkatársai, és támogatják, amikor a szénhidrátmentes diéta miatt hangulatingadozásai vannak.

Lassan amúgy kénytelenek vagyunk azt gondolni, hogy valami világméretű összeesküvés áll amögött, hogy mindenki fitneszezni kezdett, és fitneszesekkel van teli a bulvársajtó. Ahogy nemrég összeszedtük, a magyar celebek közül is többen fitneszmodellnek álltak. Nagyon büszkék vagyunk persze Aleska Diamondra vagy Fekete Tündére, de ahogy Szabó Melindával, egy igazi profival készült interjúnkból kiderülhetett, a fitneszversenyzés már nem az egészségről szól, egy-egy verseny után például rosszullétek is előfordulhatnak.