Péntek este tartották a Waterbabies elnevezésű bikinis szépségversenyt egy budapesti szórakozóhelyen, amiről a többihez hasonlóan úgy tartják, hogy az egyik legrangosabb amerikai verseny magyarországi leszármazottja. A zsűriben nem találtunk érdekes embert, a támogatókkal volt megszórva, egyedül Gianni ült ott, aki Müller Attila mellett valószínűleg a legolcsóbb haza celeb lehet, ugyanis nem először látjuk ilyesmiben okoskodni, holott sok köze elvileg nincs ehhez a világhoz. Cserében viszont tényleg voltak gyönyörű lányok a tizenöt fős mezőnyben, sőt bedobta magát az expornós Aleska Diamond és Sebestyén Ágnes, fitneszmodell is.

A verseny egy olyan énekesnő produkciójával indult, akiről a legtöbb, amit megtudtunk, hogy indult az idei X-faktorban, és úgy tűnik, csúnyán ki is hullott belőle. Viszont nem húzták sokat az időt, hanem érkeztek is lányok estélyiben. A műsorvezető, akit szintén nem láttunk korábban, már az első kör környékén azzal viccelődött, hogy ő nem is bír magával, annyira szépek. Közben kiderült, hogy három napos soproni félkészítésen vettek részt, ami mondjuk annyira nem látszott meg, mert néha összevissza mozogtak, de látványos bénázással sem találkoztunk. Az, hogy időnként egyikőjük lemarad a többiekhez képest, szinte mindenhol előfordul.

A szervezők nem őrültek meg, nem próbálták feleslegesen elnyújtani az estét, és nevetséges műsorszámokkal telezsúfolni a szépségversenyt. Nem sokkal később a lányok már bikiniben álltak a színpadon. Ötösével érkeztek ki, és egy kisebb koreográfiát is eltáncoltak, amiért mi nagyon hálásak vagyunk, mert a szépségversenyeket általában teljesen félreértelmezik nálunk, és senki nem gondol arra, hogy ez valójában egy szórakoztató esemény kell, hogy legyen. Itt végre gondoltak rá, még ha a kivitelezés egy kicsit esetlen is volt. A fürdőruhás kört pedig nem egy unalmas utcai viseletes forduló követte, hanem egy újabb bikinis! Forradalom!

Valahol ekkortájt esett ki a zsűriben fészkelődő Gianni száján az este legbunkóbb megjegyzése is. Az ország egyik legfeleslegesebb híressége olyan gondolatkísérletbe kezdett, hogy az olasz nők nem rúghatnának labdába ezek mellett a csajok mellett. Itt arra gondoltunk, hogy úgy fogja befejezni a dolgot, hogy elmondja a közhelyet, hogy hát azért nem, mert bizony a magyar lányok a legszebbek a földön. Ehhez képest homályosan, de arra utalt, hogy azért nem, mert az olasz nők baromi szőrösek. Valahogy úgy fogalmazott, hogy ha szerényebb magyar nőket a narancsbőr miatt legfeljebb a narancshoz lehet hasonlítani, akkor az olaszokat kókuszhoz. 

A tizenöt lányból aztán kiválasztották a hat legszebbet, végül megszavazták a három dobogóst. A győztes Oczella Eszter lett, akire a Szigeten már felfigyeltünk. Ez volt az első versenye, és meglepetésként érte a győzelem. Mint mondta, mindent meg fog tenni azért, hogy bebizonyítsa, hogy jó választás volt. Ő egyébként nyolc évig táncolt, most pedig konditerembe jár, hogy formában tartsa magát. A versenyen részt vett az expornós Aleska Diamond is, aki a harmadik helyen végzett. Neki is ez volt az első versenye, és abszolút sikerként könyvelte el. "Próbálom mindenben kipróbálni magam, hogy lássam, hogy melyik irányba érdemes elindulnom."