Az ohiói nő, Shelly Molchak szenvedte meg az exférje és a barátja vitáját, a házi perpatvar azzal zárult, hogy mindkét férfi nekirontott a nőnek. Aki mindössze annyit tett, hogy mobiltelefonjával rögzítette, ahogy volt férje és jelenlegi élettársa vitatkozik augusztus 25-én, Chardon Townshipben. Most előkerült a videó.

Shelly Molchak már jó ideje nem él együtt férjével, Tony Molchakkal, közös lányuk elhelyezését a jelek szerint még nem sikerült tisztázniuk. A férfi ezért augusztus 25-én elment neje, és annak új élettársa (Gary Schussler) otthonához, ahol összeszólalkoztak. A férj megütötte Schusslert, majd az elővette a fegyverét, és elkergette a férjet. Ahogy észrevette, hogy a nő felveszi az eseményeket, azonnal nekitámadt, és lerúgta a földre – írja a NY Daily News.

Hogy ezután mi történt, nem teljesen tisztázott: a lap szerint a férj kivette az élettárs kezéből a revolvert, az enewsdaily.com szerint Schussler elejtette a fegyvert. Akárhogy is, a férj kezébe került, és véletlenül a még mindig videózó feleségét lőtte hátba vele. (Shelly Molchak nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, de kórházba kellett vinni.)

Az akkor készült videó most került fel az internetre. „Egy kibaszott fegyver van nálad?"– kérdezi a videóban a nő a barátjától, majd később az exférje magához veszi a fegyvert, és azt mondja, „most már nálam van".  

Amit tennie kellett

„Molchak behatolt az ügyfelem otthonába, aki önvédelemből cselekedett" – védte a fegyverhasználata miatt Gary Schusslert ügyvédje, Michael Peterson. Védence egyébként valószínűleg ittas volt. 

Az exférj gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt áll a bíróság elé, a nő jelenlegi barátja, Gary Schussler pedig ittas fegyverhasználatért, illetve testi sértésért. Az nem világos, hogy a vita tárgya, azaz a Molchak házaspár lánya szemtanúja volt-e a vitának, vagy csak utólag szembesült azzal, mi történt körülötte. 


View Larger Map