Az erről készült fotókat pedig naptárban adják ki. A cél az volt, hogy az 50-es, 60-as évek pin-up képeit idézzék meg. A fotós azt bizonygatja, hogy nem használt fotóshopot, ami ebben az esetben szinte mindegy is.


Egy Londonban élő fotós, Jaroslav Wieczorkiewicz azzal az ötlettel állt elő, hogy felbérel néhány modellt, tejjel önti le őket, miközben természetesen fotózza a dolgot. Az eredmény egy olyan fotósorozat lett, amivel az ötvenes-hatvanas évek pin-upos mestereit, Alberto Vargast vagy Greg Hildebrandtot idézte meg - írja az uproxx. A lányok hol robogón ülnek, hol úgy fellibben a szoknyájuk, mint Marilyn Monroe-nak.

A fotós a lap szerint égre-földre esküdözik, hogy nem használt fotoshopot, és olyan részletesen ír az elkészítésük módjáról, hogy mi simán hiszünk neki. A fotókból készült 2014-es naptárat elvileg valamikor novemberben adják ki, de a képeket addig is meg lehet azért nézni. Igazán híres modell egyébként nem volt köztük, de az érdeklődőknek álljon itt néhány név: Brooke Nicholes, Ella Darling és Sascha Aleksander.

A Wieczorkiewicz honlapját megnézve egyébként úgy tűnik, nem először szórakozik folyadékokkal leöntött modellekkel, és ezért korában még valami díjat is nyert. A fotók pedig elvileg úgy készültek, hogy egy csomó fröccsentést rögzítettek, és ezeket a különböző layereket (vagy rétegeket) egymásra húzták a végső képekhez. A modellek például végig egy lavórban ácsorogtak, és majdnem minden tejben úszott körülöttük.