Tavasszal még nem nagyon akartak fizetni a vele töltött éjszakáért, de pár hónappal később elég volt egy nap ahhoz, hogy elkeljen a lány. A rendőrség szerint sem ő, sem a nyertes nem tett semmi törvénybe ütközőt.

Alig egy nap alatt elkelt annak a 18 éves szibériai lánynak a szüzessége, aki egy aukciós oldalon hirdette meg legbecsesebb tulajdonát - írja a Daily Mail. A nyertes licitáló 900 ezer rubelt, azaz több mint hatmillió forintot áldozott erre a célra. A rendőrség nem indít nyomozást az ügyben, hiszen sem a szüzességét áruba bocsátó lány, sem a szerencsés nyertes nem szegett törvényt.

"Sürgősen szükségem van a pénzre, így felkínálom a legbecsesebb tulajdonom" - írta az aukciós oldalon a lány. Hozzátette, akár már másnap is hajlandó találkozni azzal, aki fizet, és természetesen azt is hajlandó igazolni, hogy korábban nem feküdt le senkivel. Egyúttal azt is leszögezte, csak készpénzt hajlandó elfogadni, és a találkahelyre elkíséri majd valaki, aki még a légyott előtt átveszi az összeget, mert nem szeretné, ha átvernék.

A Siberian Times szerint ugyanez a lány már áprilisban is megpróbálta elárverezni a szüzességét. "17 éves vagyok, és nemsokára 18 éves leszek. Sürgősen szeretnék megszabadulni a szüzességemtől. Nincsenek rossz szokásaim, és szép is vagyok. Krasznojarszkban lakom, de hajlandó vagyok elutazni más városba" - írta akkor.

Az utóbbi pár évben egyre többen vannak, aki úgy döntenek, internetes hirdetésben ajánlják fel szüzességüket egy szép summa reményében. Persze olyanok is vannak, akik a művészet érdekében bocsátják áruba testüket, lásd a londoni diák, Clayton Pettet esetét.