Heather Thrope egy éve még azzal borította ki a világot, hogy levideózta, ahogy kalapáccsal veri a hasát pár héttel szülése előtt, most viszont bemutatta a gyerekét, aki minden tekintetben fejlettebb a korosztályánál.

Valószínűleg az a birminghami anya is meglepődött gyereke képességein, aki szülése előtt nem sokkal még egészen sokkoló módon ütlegelte kalapáccsal a hasát. A 24 éves Heather Thrope fia épp egyéves lett most, de már héthónaposan elkezdett járni és beszélni.

A Jonathan névre hallgató gyereket minden tekintetben szupergyereknek tartja Thrope, hiszen már a szülés is mindössze öt perc alatt megtörtént, és azóta is mindent gyorsabban tanul meg állítása szerint, mint a korosztálya: a járáson és a beszéden kívül például olvasni is elkezdett. Thrope nem is tudta magát visszatartani, és el is kezdett menőzni gyerekével, az újságok kedvéért Supermannek öltöztette, de odaültette például laptop mellé is.

Azt nem tudjuk, mi köze van ehhez a kalapácsos mutatványnak, de mi tényleg azt tanácsoljuk inkább minden terhes anyának, hogy ne próbálja utánozni Thrope-ot, ráér megtanulni az a gyerek olvasni később is.