Nagyon ígéretes meghívót kaptunk. Az szerepelt benne, hogy szombat este bemutatják az ország legszebb 100 hosztesz és modell lányát egy elegáns budapesti szálloda bárjában. És minden csodásan is indult, hiszen amikor megérkeztünk, akkor valóban rengeteg hosztesz állt a bárhoz felvezető lépcsőkön. Csakhogy kiderült, hogy az esemény hosztesz- és modellbemutató része nagyjából ennyi is volt. Egy szőrme- és egy divatbemutatót szerveztek összvissz, amiben nekik már nem jutott szerep úgyhogy csomagolhattak, és mehettek haza, ha nem akartak a megjelent, többé-kevésbé tehetős közönséggel mulatni. A csajok nem akartak, de ettől függetlenül nekünk sikerült elcsípni közülük néhányat. Szavazzanak, hogy ön szerint melyikük a legszebb! Jutalmazzák tízessel a leggyönyörűbb lányt! A képekre kattintva egész alakos fotót is láthatnak róluk.

Gyengéd törődés

Mi jut eszébe, ha belenéz ezekbe a hatalmas szemekbe? Netán egy riadt őzike? Bónusz, hogy a háttérben látszik az egyik kolléganőjének is a lába!

Kis játékosság

Milyen hegykén emelte fel az egyik lábát, és milyen bájos mosollyal tekint felénk. A háttérben még a fotósunk ingét is könnyedén leolvashatja!

Megáll az ész

Hűha, a csinos hosztesz lány mintha éppen mondani szeretne valamit. Mi nagyon kíváncsiak lennénk, hogy mi lehet az, de sajnos soha nem fogjuk megtudni!

Mennyi ártatlanság

A szőke hoszteszlány lehet, hogy a fotósunknak is megolvasztotta a szívét. Ha valaki így néz ránk, tőlünk bármit kérhet. Adjon egy tízest, ha ő a kedvence!

Micsoda kacérság

Oké, ezen a képen még kicsit tétován ácsorog, és lazán ejti a karjait, de a tekintetével már itt átlövi az ember agyát. Hát még a második képen!

Szende mosoly

A végére tuti kifogyunk a hülye jelzőkből. Mit is emelhetnénk ki? Magabiztosan kapaszkodik a korlátba, és még is milyen gyengéden tekint vissza.

Vadító tekintet

Adjon tízpontot, ha önt is megbabonázza a lány tekintete. Vagy, ha tekintete nem is, értékelje, hogy a háttérben milyen jól elszórakoznak a többiek!