Még Rihanna is követi a húszéves New York-i lány, Jen Selter Instagramját. Érdemes is mindenkinek. A nők elleshetik, miként nézhetnek ki pazarul masszív edzéssel, a férfiak pedig stírölhetik a földgömb-kerekségű fenekét.

Egyedülálló, szingli, magányos. Ezek a legfontosabb tulajdonságai a New York-i 20 éves lánynak, Jen Selternek. A Daily Mail hiánypótló cikket írt a mindezek mellett döbbenetesen kerekfenekű lányról, aki az Instagramja miatt vált híressé. Ugyanis rendszeresen közöl képeket edzéseiről, amikre persze feszes cicanadrágot vesz fel.

Jelenleg 1,4 millióan követik az oldalát, követői közt van például Rihanna is. Vannak képei, amik a 80 ezres kedveltséget is elérik. "Felismernek ott, ahol épp vagyok. Nem is megyek igazán nyilvános konditermekbe már, mert az egy nagy jelenetté válik, ha ott vagyok. Nem szeretem, ha néznek" – nyilatkozta a New York Postnak. Hozzátette, igaz, hogy sok képet posztol a fenekéről, de ezt azzal indokolta, hogy úgysem az arcára kíváncsiak.

Selter az édesanyjával él, gimi után kozmetológiai tanulmányokba kezdett, ami mellett dolgozott egy plasztikai sebészet irodájában és egy konditeremben is. Észrevette, hogy a feneke elkezd hízni, ezért a konditeremben elkezdett ezen tudatosan dolgozni. A dolog sikerült, hibátlan alakja lett a sok edzéstől, 2012 márciusában pedig regisztrált is az Instagramra, hogy mindezt közszemlére tegye. Robbanásszerűen jelentek meg a követői.

A 300 ezredik követőnél megjelentek az üzletet szimatoló szponzorok is (pl. a Nike). Egy ásványvízcéggel és egy táplálékkiegészítőssel is szerződött, az utóbbinak szóvivője is lett. Arról nem nyilatkozik, mennyit keres, de anyja nagyon büszke rá. Szerinte lánya diploma nélkül építette fel önmagát, és ez inspirációul szolgálhat másoknak is. Persze egyesek vádaskodnak is, hogy a feneke se igazi, meg biztos agyon van műtve. Az orrplasztika volt az egyetlen, amit elismert, kiemelve, hogy "a zsidó lányoknak nagy az orruk", és mivel ő is zsidó, sok sorstársához hasonlóan megműttette. Kerek fenekét pedig csak azért posztolja, hogy másokat is inspiráljon a változásra.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!