Papás-mamást játszottak a gyerekek, igazi szex lett a vége: a kislánynál valóban történt behatolás. Bár nem újdonság, hogy ennyi idős kisfiúnak erekciója legyen, ez az ügy az egyik első a maga nemében a világon.

Hatéves malajziai kisfiút vádoltak meg ötéves unokahúga megerőszakolásával, miközben papást-mamást játszottak – írta a Dailymail. Ez az ügy az  elsők között van a maga nemében a világon. Az orvosi vizsgálat után kiderült, hogy a kislánynál valóban történt szexuális behatolás, és a kezdeti szkepticizmus ellenére a konzultáló urológus a Kuala Lumpur-i kórházban azt mondta, lehetséges, hogy az ilyen fiatal gyerekeknél is előfordul erekció. A rendkívüli eset az után került napvilágra, hogy a gyerekek nagymamája meztelenül találta őket, miközben papást-mamást játszottak a család otthonában, Kedahban, Pendang városában, egy rizsföldes vidéken.

A kislány 32 éves, orvosi asszisztensként dolgozó anyja újév első napján tett bejelentést a hatóságoknál. A papír szerint a következő napon az anya azt mondta, a rendőrség nem túl lelkesen kezelte az ügyet, és csak közölték vele, hogy a lányát beviheti a kórházba vizsgálatra. Az orvos, aki megvizsgálta a kislányt, egy kisebb szakadást talált a szűzhártyán, és értesítette a Malacca Akciócsoportot.

Mak Chee Hin, az elnök azt mondta: "Megdöbbentő, hogy ilyen fiatal gyerekek is képesek ilyen tettekre. A felelősség a felnőtteké, akik nem adnak tanácsot, és nem törödnek a gyerekekkel." Hozzátette, a teljes orvosi jelentés azt jelenti, hogy a hatéves fiú a legfiatalabb szexuális bűnöző az országban.

Néhány fiúcsecsemő már erekcióval születik

Az eset csak pár héttel az után történt, hogy egy tizenegy éves fiú állítólag megerőszakolt egy hatéves kislányt a bébiszitter otthonában, Alor Gajah-ban. A konzultáló urológus azt nyilatkozta az újságnak, hogy lehetséges, hogy egy kisfiúnak ebben a korban erekciója legyen, bár az ilyen események gyakoribbak a kaukázusi gyerekek körében. A szexuális fejlődés már a gyermekek első évében elkezdődik, mondta, rámutatva arra, hogy néhány fiúcsecsemő már erekcióval születik.

Hozzátette, a nyugati vidékeken, az orvosi jelentések szerint ezek a fiatal fiúk és lányok orgazmust élnek át, bár a fiúk nem tudnak ejakulálni, míg el nem érik a pubertáskort. Az ázsiai gyerekeknél ez nagyon ritka, bár tényleg ritka esetben előfordul, és ez többnyire a környezetnek és nevelésnek tulajdonítható. Az urológus szerint az eset a pornográf anyagok miatt is megtörténhetett.

"Ok lehet az is, hogy tanúi voltak felnőttek intim aktusának, vagy pornóvideókat láttak a gyerekek. Még ha a gyereknek erekciója is volt, csak egy ideig tartott volna, nem pedig a behatolás teljes ideje alatt" – mondta a szakember.