Egy átfüvezett és átpiált éjszaka után állítólagos barátai támadtak rá egy 16 éves amerikai lányra, akit először megvertek, majd lefogták, és a banda legidősebb tagja megerőszakolta. A történtekről felvétel is készült, ami bizonyítékként szolgál a brutális tettre, ennek ellenére mindenki tagadja a vádakat. A megrázó videót a cikk végén találja, megtekintését csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk.

Videóra vették, ahogy egy floridai tinit megtámad, majd lefog öt tinédzser, és egyikük megerőszakolja – írta a nydailynews.com. Az öt gyanúsítottat, a 15 éves Patricia Montest, a 16 éves Erica Averyt, a 17 éves Dwight Henryt, a 18 éves Lanel Singletont, és a 19 éves Jayvon Woolforkot már mind vádolják a támadással. Az eset egy hollywood-i ház előtt történt november 1-jén.

A mobiltelefonnal készített sokkoló felvételeken, melyekhez a WFOR-TV csütörtökön hozzájutott, látható, amint két tizenéves lány ököllel üti és rugdossa a 16 éves áldozatot, majd arra utasítják, hogy feküdjön le a 19 éves Jayvon Woolfork-kal. Legalább két fiatalember is látható a videókon, amint a támadást figyelik. "Nem kedvelik ezt a lányt" – mondta az egyik férfi. "Mondtam neked, hogy valakit ki fogunk csinálni" – válaszolta az egyik lány. Az áldozat elkezdett sírni, és könyörgött, hogy engedjék el. "Vigyetek haza" – mondta.

A harc a házon belül folytatódott, ahol a gyanúsítottak a vádak szerint berángatták az áldozatot egy szobába, és lefogták, miközben Woolfork megerőszakolta. A szerencsétlen lányt később elengedték, de előtte leköpték, és mindennek elmondták, miközben kitántorgott a McKinley utcai házból.

A tini egy helyi kórházba ment, ahol azt mondta a nyomozóknak, hogy a brutális támadás egy a barátaival átfüvezett és átpiált éjszaka után történt. "Én csak soha többé nem akarom őket látni" – mondta a rendőrségnek a bírósági dokumentumokon alapuló jelentése szerint. "Azt hittem, hogy a barátaim. És az, hogy ők ilyesmit tettek, nagyon elcseszett, kegyetlen és beteg."

Az öt gyanúsítottat később letartóztatták, két rendbeli fegyveres szexuális támadással és két rendbeli emberrablással vádolták meg őket. A három fiatalkorú ellen felnőttként emeltek vádat. Mindegyikük ártatlannak vallotta magát, de csak Montest helyezték óvadék ellenében szabadlábra. A mobiltelefonos videók egy részét tavaly lejátszották a bíróságon, amikor a bíró úgy nyilatkozott: "Lehetetlen elhinni, hogy emberek képesek úgy bánni más emberekkel, ahogy ezzel a fiatal hölggyel bántak."