Hiába az egyenruha, a rendőr is csak ember. Egy floridai rendőr pedig olyan lelkesen szerette a szeretőjét, és annyira lazán kezelte az egyenruha viselésével kapcsolatos szabályokat, hogy lehet, az államban nem is hordhatja többet.

Egy floridai rendőr arra használta a 911-es rendőrségi bejelentővonalat, hogy kiküldesse magát a szeretőjéhez - írja az orlandói WFTV.  Az egyébként házas, két kisgyereket nevelő Shaun Whitinget egyszer egy élelmiszerbolthoz riasztották, ekkor találkozott a későbbi szeretőjével. A nővel ezután tartották a kapcsolatot, emailezni kezdtek.

Egyszer aztán az egyelőre meg nem nevezett, szintén házas nő azt mondta a rendőrnek, hogy foglalt egy hotelszobát, ugorjon át hozzá. Csakhogy Whiting szolgálatban volt, ezért azt találták ki, hogy a nő felhívja a 911-es segélyvonalat, a férfi pedig úgy intézi, hogy ő menjen ki hozzá. Ez egy ideig működött, de történt más is, amivel szégyent hozott az egyenruhára, például a nő szexuális tevékenységet hajtott végre az uniformist viselő férfin, hivatali időben, az őrszobán.

A férfi nem akarta, hogy kiderüljön a viszonyuk, úgyhogy múlt nyáron, mielőtt belső vizsgálatot indítottak volna ellene, kilépett a rendőrségtől. A vizsgálatot és az eljárást viszont így sem úszhatja meg - bár, hogy pontosan hogy buktak le, azt nem írja egyik újság sem -, három hét múlva kezdődnek meghallgatások az ügyében. Valószínűleg többé nem kap rendőri állást, legalábbis Floridában semmiképp