Kijutott egy kicsi Los Angeles lakóinak is abból a kényeztetésből, ami a Playboy-villás bulik közönségének szokott járni. Hugh Hefner buszra tett több tucat modellt, és körbevitette őket a városon. A lányok pedig nem hazudtolták meg magukat, mellet düllesztve integettek a járókelőknek.

1953 decemberében jött ki az első Playboy, és Hefnerék még mindig a hatvanadik évfordulót ünneplik Los Angelesben - mégpedig a szokásos stílusban, azaz jó csajokkal, és kisebb fajta fényűzéssel. Ezúttal egy átfestett emeletes busszal cirkáltak a glammodellek a városban, lelkesen integetve, melleket igazítva és sikongatva.

A busz fedélzetén volt többek között Raquel Pomplun, aki 2013 nyerte el az év Playmate-je címet, Jayde Nicole, aki 2008-ben húzta be ugyanezt a címet, és természetesen felfért a járatra Crystal Hefner is, Hugh Hefner felesége, aki 2009-ben volt Miss December. A csajok fotózásra megálltak Hefner legendás villájánál, és cég székházánál is.

Az újságnak erre az évfordulóra illet valami nagyot dobnia, úgyhogy azzal ünnepelték a hatvanadik születésnapot, hogy levetkőztették Kate Mosst. A képeket hatalmas szerencsére egyébként a magyar kiadvány is átvette. Ezekből aztán végképp kiderült, hogy a most 40 éves, ikonnak számító modell még mindig nagyon jó nő.