Christy Macken sok a tetoválás, pornózik és szereti a versengést. Ezért felhívást tett közzé azzal, hogy leszopja azt, aki a legmenőbb Lego-építményt rakja össze. Többszáz pályamű érkezett, de a dán játékgyártó időben közbelépett.

Christy Mack amerikai pornószínésznőtől különös felhívás jelent meg a Twitteren január 23-án: Aki megépíti a házamba a legjobb Lego-alkotást, az kap egy szopást." A felhívás óriási lavinát indított be – írja a Daily Dot. A pornós rajongói, ismerői, és azok ismerősei is előkaparták a sublótból a Lego-kockáikat, és kőkemény építkezésbe kezdtek. Mack amúgy március 1-ét adta meg határidőnek.

Kihívás elfogadva" – írta egyikük, de más is beszállt. Alektra Blue, Mack kolleganője frappánsan válaszolt: „Felépítem neked a vaginám mását, ahogy megbeszéltük". Volt olyan, aki egész Dublint hajlandó lett volna felhúzni Legóból, más összerakott egy koi pontyot, ami Mack tavacskájában is úszkál. Építettek még neki Star Wars űrhajót, házikót, sportkocsit, kiskutyát és torz legófarkat is. Egy férfi saját maga juttatta el alkotásait Macknek, közös fotót is kattintottak az átadásról. Készült egy csodás a cappella dal is a Nagy Versengés tiszteletére, előadója Dubbs (ld. itt lent).

Ekkor jött a sokk Macknek, a rajongóknak és az amerikai játékboltosoknak: a nő ügyvédjével felvette a kapcsolatot a játékgyártó dán cég, és közölték, nem szívesen adják a nevüket egy pornós orálos felhívásához. A szopásversenynek vége, mivel az ügyvédek nem szeretik a twitteres tartalmamat. Gondolom azért, mert nem ők nyerték a versenyt" – reagált a tetovált modellből lett pornós. A szerdai finisig amúgy Mack szavai szerint 100 értékelhető pályamű érkezett be 500 szar" mellett, az orál sorsáról viszont nem tudni. Mack azonban levonta a következtetést: Az emberek »briliáns önmarketingnek« hívják ezt. Én úgy hívom: »én csak egy kurva vagyok, aki szereti a Legót«".