Sheila Ranea Crabtree ki van akadva a nevétől, szerinte sokkal jobban illene hozzá a Sexy, mivel a férje folyton csak szexinek hívta. A névváltoztatási kérvényt a Licking (vagyis Nyalás) megyei bíróságon adta be. Komolyan.

Egy amerikai nő, Sheila Ranea Crabtree hivatalosan is meg akarja változtatni a nevét arra, hogy Sexy (magyarul Szexi) – írja a Huffintonpost. Kérvényt adott be Ohioban a (figyelem!) Licking (vagyis Nyalás nevű) megyei bíróságra, hogy a keresztnevét hivatalosan is Sexyre változtathassa.

Nagyon sok Victoria's Secret cuccot viseltem, és a férjem folyton csak szexinek hívott – magyarázta az okot. Tényleg akarom a Sexy nevet, mert pont olyan, mint a személyiségem. Szeretem a kalandos dolgokat, imádok szórakozni, és mindenféle dolgot megtenni.

Crabtee anyjától a középső nevét kapta, a Raneát, az apja pedig egy szerinte ronda nevet, a Sheilát választotta. A nő már meg is tette a szükséges lépéseket a névváltoztatáshoz, kitöltött egy űrlapot, és kifizette a 87 dollárt (kb. 19 ezer forintot) az illetékért. Az utolsó lépés február 11-én jön, amikor a bíróság előtt meg kell erősítenie, hogy valóban meg akarja változtatni a nevét Sexy-re, egyszer és mindenkorra. Jogi szakértők szerint elég nagy az esélye arra, hogy a névváltoztatását elfogadják. Ha mégsem, Crabtee erre is kitalált már egy megoldást: Sparkle, vagyis Szikra lesz.