Egy nagydarab, tízkilós himalájai macska miatt kellett kihívnia a rendőrséget egy portlandi családnak, mert a macska begurult, és senkit nem engedett ki a hálószobából. Még a család kutyáját sem. A rendőrök végül befogták, mindenki megmenekült.

A wbtv.com azt írja, hogy egy portlandi család március 9-én reggel a hálószobába zárkózva telefonált a rendőrségnek, és segítséget kértek, mivel a mérges, tízkilós macskájuk nem engedte ki őket a szobából.

A betelefonáló férfi, Lee Palmer azt mondta a diszpécsernek, hogy a macskájuk kissé megőrült, és minden egyes alkalommal, mikor megpróbálták kinyitni a hálószoba ajtaját, a macska támadni akart. A férfi a barátnőjével, Teresa Barkerrel, és fiukkal, a héthónapos Jesse-vel, illetve kutyájukkal együtt azért zárkózott be a szobába, mert kicsit belerúgtak, és a macska nagyon begurult.

Mikor megérkeztek a rendőrök, és benyitottak a lakásba, a túszejtő macska berohant a konyhába – az egyik rendőr szerint „megpróbált elmenekülni az őrizetbe vétel elől." A rendőrök szerencsére vittek magukkal macskahordozót is, amivel be tudták fogni a mérges macskát, így a család végre kijöhetett a hálószobából. A drámának vége lett, a család és a macska is megmenekült, a rendőrök pedig tovább üldözhették a bűnt a városban.

A túszejtő macska egyébként egy nagyon bundás, fekete-fehér himalájai cica, Luxnak hívják, és bár még mindig a családnál van, hétfőn, a fenti videó forgatásakor az egyik gazdi azt mondta, hogy a vasárnapi dráma óta azért elgondolkodtak azon, hogy megszabadulnak tőle.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!