Válása után egy, a Vámpír naplók című sorozatban elhangzott idézetet tetováltatott magára Németh Dorottya, kétszeres világbajnok fitneszmodell. Ez a mondat ébresztette rá, hogy olyan házasságban él, amiben nem boldog.

A kétszeres fitness világbajnok Németh Dorottya első címét 18 évesen nyerte, majd megismerkedett akkori párjával, akihez fiatalon hozzá is ment és felhagyott a versenyzéssel. Házassága alatt jópár plusz kilót felszedett, a szálkás modellből 87 kilós dundi lány lett. Míg végül kedvenc sorozatából egy idézet döbbentette rá: nem boldog. Beadta a válópert, elkezdett edzeni, megismerte új szerelmét, és ismét csúcsformában van.

„Szerelmet akarok, ami felemészt. Szenvedélyt, boldogságot, és még egy kis veszélyt is” – a Vámpír naplók című sorozatban halotta a szépség ezeket a sorokat, és annyira nagy hatással volt rá, hogy azonnal eldöntötte, véget vet a kapcsolatának. Két évvel később ezt az idézetet varratta magára a válása után. 

„Amikor meghallottam ezeket a sorokat eldöntöttem, hogy a kezembe kell vegyem a sorsomat, a boldogságomat, mert a férjemmel nagyon nem illettünk össze” – mondta Németh Dorottya a Velvetnek. „87 kg voltam, és teljesen lemondtam önmagamról. Olyan nagy hatással volt rám a Vámpír naplókból vett idézet, hogy rájöttem, 25 évesen túl fiatal vagyok egy olyan kapcsolathoz, amiben mindketten csak szenvedünk. Elkezdtem újra edzeni, és kezdtem visszanyerni a fitneszversenyző formám. Persze a párom ennek egyáltalán nem örült, és nem támogatott, így szét is mentünk.”

Németh Dorottya egy fitneszversenyen találkozott új párjával, Wesley van Staveren testépítővel, aki mellett tökéletesen boldognak érzi magát. A válást férjével azonban csak március elején mondták ki, és ennek örömére tetoválást is készíttetett a modell. „Biztos vagyok benne, hogy soha nem fogom megbánni, hogy a hátamon van ez a felirat, és 87 évesen is mosolyogva fogok erre a filmre visszagondolni, mert valójában megváltoztatta az életem.”