Ha be vagyunk rúgva, egyrészt minden hülyeséget bevállalunk, másrészt a legrövidebb és legkalandosabb úton megyünk haza. Ilyenkor jönnek képbe az emberiség aljas találmányai, a kerítések. Ezeken a részeg ember hol felakad, hol átesik, de olykor bosszút áll, és fejjel vagy ököllel akar elégtételt venni.

Nemrég az alábbi videó rázta meg az internetet. A valószínűleg Oroszországban készült felvételen egy részeg küzd azzal, hogy átjusson a kerítésen. Érthetetlen, hogy a legelején, amikor a feje már átjutott, miért nem csúszik tovább, mindenesetre nem teszi. Hosszas réskeresés és mászási próbálkozás után jön a megmentő: egy hazafelé igyekvő ifjú, aki átbújik egy kamionnyi résen.

Erős konkurenciája a berúgott ausztrál bácsi, aki addig dülöngél, míg el nem fárad. Aztán ott egy kerítés, miért is ne, nekidől. Aztán dől ott minden.

Nem rossz próbálkozó a szintén ittas csinos feleség sem. Valószínűleg vicces kedvű férje vette fel, ahogy megpróbál átmászni egy nagyon alacsony kerítésen, nem sok sikerrel. Nagy nehezen sikerül, mire a férj felhecceli, hogy akkor ez visszafelé is menni fog. Lábperverzeknek kötelező darab.

Amerikában is élnek igazi alkeszok, ez a pucér férfi a helyi rendőröknek adott munkát egy szép nyári napon. Hosszas előkészítés után, amikor sarokba szorítva érzi magát, váratlant húz: ököllel rést ver a léckerítésen, majd megpróbál átbújni rajta. Esélytelen.

Románia ezzel az öregasszonnyal nevez, aki annyira be van rúgva, hogy tántorogva megy el egy bolt elől. Aztán addig sasszézik, mígnem neki nem esik a kerítésnek.

A fejberagadás valahogy az orosz részegek nagy félelme, ez a videó meg is mutatja, hogy miért. A szerencsétlen áldozat bepréselni még be tudta a koponyáját a kerítés résén, de a másik irányban úgy maradt. Közben a haverok egy turisztikai ajánlóval felérő felvételt készítenek.

Britgyanús az alábbi videó. Egy társaság egy szép zöld környezetben iszogat, majd hirtelen felindulásból ketten elhatározzák, hogy akrobatamutatványt prezentálnak. Az egyik nekifut, a másik bakot tart, hogy onnan ugorhasson a társa. A kerítés azonban itt is győz.

A végén pedig álljon itt egy csodás brit felvétel. Kissé teltebb haver elindul hazafelé, de derékmagasságon kerítés állja útját. Úgy dönt, a zavaró kutya ellenére átmászik rajta. Ezen a videón nem történik semmi váratlan, de összességében így is a legfilozofikusabb. A végén angyali nyugalommal elbaktató részeg figura egy életstílust mutat be.